Originally posted by sibianul
View Post
Postare Anunturi Bursa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
-
absolut Juristul2000, asta vreau si eu
sibianul: nu toata luumea poate fi de acord cu tine, desi ar trebui
gogoasha69: forumul nu este facut de catre administrator. forumul acesta este un program dedicat, vBulletin care evident, mai are si bug-uri. din cind in cind firma care l-a facut mai scoate cite un update, versione mai noua si se mai rezolva din probleme, moment in care apar altele . softul este cu licenta, nu e furat, mai mult de atit nu poate face.
deci mai greu cu investitul banilor in bug-uri
alindrgn: exact, chiar si problema asta trebuie rezolvata.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postgogoasha69: forumul nu este facut de catre administrator. forumul acesta este un program dedicat, vBulletin care evident, mai are si bug-uri. din cind in cind firma care l-a facut mai scoate cite un update, versione mai noua si se mai rezolva din probleme, moment in care apar altele . softul este cu licenta, nu e furat, mai mult de atit nu poate face.
deci mai greu cu investitul banilor in bug-uri
Comment
-
ce-mi place e ca domnul streulea este perfect de acord cu noi. adica priveste problema din partea noastra. ceea ce imi place si mai mult e ca nu a editat postul si a facut double post. noroc cu Automerged Doublepost
@juristul2000: vezi ca e cristi xp nu cristi st s-a mai spus putin mai inainteLast edited by B 83 RMJ; 28 February 2009, 00:34.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Postce nu-mi place mie la el e ca mi-a scris numele cu albastru mai frumoas era cu rozz ) ) )
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postce-mi place e ca domnul streulea este perfect de acord cu noi. adica priveste problema din partea noastra. ceea ce imi place si mai mult e ca nu a editat postul si a facut double post. noroc cu Automerged Doublepost
@juristul: vezi ca e cristi xp nu cristi st s-a mai spus putin mai inainte
Cristisreulea nu te superi pe ghidusie, nu?
Comment
-
pai ai mai fost corectat cu treaba asta si nu ai zis nimic. daca raspundeai cum ai facut acuma nu mai ziceam. mai ales ca s e langa x se poate incurca usor. am inteles. acum abandonam subiectul asta, ca aici e vorba de cu totul altceva. eu zic ca propuneri sunt o gramada. are ce lectura cristi cand intra. sper sa faca alegerea cea buna, sa ii impace pe toti. sau sa ne impace pe toti, ca poate la un moment dat, fiecare dintre noi o sa aibe ceva de vanzareDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postca poate la un moment dat, fiecare dintre noi o sa aibe ceva de vanzare
Comment
-
pentru ca asa a scris Cristi XP in topicul de deschidere !
Look UP !Last edited by crististreulea; 28 February 2009, 01:24.
Comment
-
incearca sa nu mai dai quote la ultimul post. se intelege ca la el te referi.
sunt multe propuneri, idei si alte alea pe aici. nu se stie niciodata daca se schimba ceva sau nu. si eu vorbeam de 10 seturi, nu de 1 cat zicea cristi. e o diferenta mica, stiu. un amarat de 0Last edited by B 83 RMJ; 28 February 2009, 01:22.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment