Postare Anunturi Bursa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!

Si eu sunt "afectat" de aceasta decizie a lui Cristi, dar tin sa va anunt ca nu pot de cat sa o APROB si sa va spun ca mi se pare absolut normala!

Orice lucru incepe din pasiune, continua din pasiune, dar la un moment dat pasiunea are sanse sa se stinga daca nu are ce manca. (Evident, duc lucrurile la extrem de dragul metaforei...)
    Cati dintre cei care creeaza flame-uri pentru o taxa de valoarea unui suc sau a unei cafele, stiu cata munca sta in spatele unui forum? Cati au batut in viata lor macar un cui, sa vada ca nimic nu-i usor?!
    E munca omului astuia!!! Ce-i greu de priceput?

Aceasta taxa (simbolica mai degraba!) nu se adreseaza celor ce vand ocazional ceva, ci celor ce se ocupa cu vanzarile. Pentru ei e oricum egala cu zero si atunci ce-i toata agitatia asta?!

Pe de alta parte, o taxa de 5 euro sigur nu ne va feri de indivizi gen hit & run, dar poate-i mai triaza un pic.

Cristi, tata, imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca ai gresit deschizand acest topic. Uneori democratia face rau, nu bine... Mai ales cand este prost inteleasa...

Mircea
    Last edited by themircea; 28 February 2009, 08:32.
    Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
    0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

nu-i doar a lui, ca daca ar verifica el toate posturiel noi....nu ar mai iesi din casa cu anii.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

eu am deschis threadul ca sa anunt ...dar pe parcurs discutia a devenit interesanta.

Originally posted by FLORIN77 View Post
        Nu am pus linkurile Cristi ca sa vada oamenii cine esti tu sau cati bani castiga forumul sau mai stiu eu ce . Ca tot venise vorba de chestii din astea le-am pus sa vada si una alta pe care nu le stiau . Poate vor sa vada . Daca asta ar fi valoarea forumului reala de 5000 e nu mi se pare mare , mi se pare un rahat .

Cristi , ai scris intr-un post mai sus ca au ramas doar anunturile lui Doc . Nu am nimic impotriva , la ei mi-am remapat si eu harbul si sunt multumit , dar gresesti spunand ca a facut ceva pt forum . Gresesti pt ca nu a facut gratis , a facut pe banii nostri . Si o parte din reclama o are pt ca face treaba buna dar pe aceeasi bani . Deci nu a facut nimic gratis , cand faci ceva pt cineva dar o faci pe bani nu cred ca se poate numi binefacere .

Si ok , vei face o diferentiere intre afaceristi si ceilalti dar ce-l impiedica pe x sa-si creeze n useri si sa puna n anunturi gratis ? Pt ca la mine de ex nu apare ip-ul meu ci al routerului si la munca si acasa . Si sunt zeci de calculatoare pe el . Ar fi bine sa existe un singur topic cu vanzari , nu o sectiune intreaga , unde sa posteze 'vand piulite ' si atat , eventual nr de telefon in rest totul sa se faca pe pm . Sa nu mai fie zeci de up,up la rand . Sau a existat un topic 'vand Fiat Punto ' ( de fapt vindea prietenul initiatorului ) pe care a cerut sa-l inchida daca nu a gasit client . Bai nene , ce cauta anuntul ala ? Ala e problema , nu unul care vinde inele aeratoare .
        era vorba de 50 mii nu de 5 mii,si acolo nu scrie cat se castiga...ci valoarea domeniului pe baza chestiilor ce ti le-am explicat eu mai sus.
        Si ipul routerului nu e tot ipul tau de acasa ? )clonele sunt detectate si nu sunt aprobate automat de catre forum,nu neaparat dupa ip.Si daca nu sunt detectate automat ,se detecteaza dup-aia.Mai avem useri perseverenti ca unic care schimba ip,formateaza HDD,reinstaleaza windows si mai face 2-3 usere...mai posteaza cate o tampenie...
        Ce nu inteleg eu ,cum te afecteaza pe tine chestia asta...
        Last edited by Cristi_Xp; 28 February 2009, 09:27. Reason: Automerged Doublepost
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu sunt de acord cu asta, dar si cu creerea unui nou topic pentru firme. Asa le diferentiem si nu mai apar probleme.

Partea buna este ca nu mai vine comerciantul cu 10 threaturi si ocupa o pagina...

Eu ma gandeam ca mergea si alfel: pentru fiecare care vine pe forum, o sa il obligam (ma refer la comercianti) sa reduca preturile cu 10%, dupa ce isi creeaza topicul, o reducere pentru logan club.

Daca am face asta dinainte sa isi faca threatul, el ar putea sa zic a ca e deja pret scazut sau pune in pret mai mare. Si cineva sa ii modereze, dupa ce face anuntul, sa ii scada pretul cu 10%.

SI taxa asta e mai mult simbolica, caci nu e pentru noi, care posam zilnic peste tot, ci pentru cei care vin doar la bursa, dau un up, citesc privatele si au plecat.
          sigpic

Comment

Originally posted by louiscypre View Post
            Este o idee destul de proasta, criza care se acutizeaza va face sa va ganditi sa taxati un amarat, doi care incearca sa se ajute pe forum... De aici mi-am luat xenoane, stopuri, inele si multe altele... Voi vreti sa ce... sa deveniti un autovit, ca daca avem multi useri inseamna ca treaba merge... deci sa-i taxam pe fraieri? Imi pare rau dar daca se va pune taxa eu unul nu cred ca voi mai reveni pe acest forum. Cu respect si moderatie ganditi-va ca este un logan nu un mercedes sau bmw
            parerea mea ca bijnitarii nu-s tocmai niste amarati care au anunturi pe forum doar ca sa ne ajute pe noi cu piese ieftine. cum naiba sa ceri un milion pe o bucata de plastic sau sa ceri 80 lei pe un MPP care nici macar nu era nou<dar nu era nicaieri specificat ca provine din dezmembrari> si apoi sa ai pretentia ca tu doar vrei sa ajuti userii, tu nu faci bijnita.....
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by iamagi View Post
              Eu sunt de acord cu asta, dar si cu creerea unui nou topic pentru firme. Asa le diferentiem si nu mai apar probleme.

Eu ma gandeam ca mergea si alfel: pentru fiecare care vine pe forum, o sa il obligam (ma refer la comercianti) sa reduca preturile cu 10%, dupa ce isi creeaza topicul, o reducere pentru logan club.

Daca am face asta dinainte sa isi faca threatul, el ar putea sa zic a ca e deja pret scazut sau pune in pret mai mare. Si cineva sa ii modereze, dupa ce face anuntul, sa ii scada pretul cu 10%.

Nu este o solutie cum zici tu . Ca ma impiedica pe mine daca vreau sa vand o bujie cu 10 lei sa pun pretul la deschiderea topicului de 11 lei ? Si in incheierea topicului anunt marea reducere de 10 % dar de fapt nu scad nimic .

Cristi , cine stie ce nu ma afecteaza , sunt de acord ca marii comercianti sa plateasca ( cei cu dezmembrari , cu jante , cei care vand alte masini decat cele carora le este dedicat forumul , cu statii CB ) . Dar nu cred ca unul ca Tweety sau altii cu inele aeratoare sau suporti de numar pot fi numiti afaceristi . Ce naiba , pe topicurile astora eu nu am mai vazut activitate de cand era bunica fata mare . Dar totusi trebuie facut ceva pt ca Logan Club incepe sa devina sinonim cu Talcioc Club .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

omule...exact la aia li s-au sters topicurile.Tu nu vezi ca restu au ramas deschise.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu nu prea vad niciunul care are firma,pe aici sa se agite.altii in schimb se aprind cam tare!!....pe degeaba

Comment

e forumul vostru,puneti ce reguli doriti,dar mi se parea mai frumos din partea voastra sa da-ti niste anunturi pe postul celui care vinde sau prin PM,decat pur si simplu sa il inchideti fara nici un anunt in prealabil,eu oricum nu am vandut nimic pe forumul asta,multi intreaba de preturi,ceea ce mi se pare normal si mai putin ii intereseaza calitatea,cumpara de unde e mai ieftin si dupa aia se plang ca au cumparat marfa turceasca sau contrafacuta.
                    nu vreau sa fiu inteles gresit,taxa e mica,mai mult simbolica,modul in care s-a facut mi se pare total gresit.

Comment

• ieri s-a implementat toata chestia asta...deci ati fost anuntati

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google