If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut!cat costa de pus folia pe spate/fata/spate+fata?
de cata folie este nevoie pentru spate(geamuri laterale spate+luneta)-ajunge 6*0.5m?pe fata e suficienta 2*0.5m.in ideea ca as face comanda de la alfaromtrans omologata.multumesc
Zi-mi masina trisaba
si folia pe care ai calculat-o tu ar fi arhi-suficienta
am citit toate paginile, toate posturile, am vazut toate pozele si nu prea m-a incantat ce-am vazut, cu tot respectul cuvenit pentru cineva care intr-un fel imi este coleg, nu prea am cuvinte de lauda... urmatoarele lucruri kre ti le spun , te rog sa nu le iei ca pe niste ofense sau alte chestii, doar ca idei pentru hobby`ul care-l ai (nu pot sa-l numesc job)
incep cu ce mi-a placut:
- ai o mana buna
- lucrezi curat din cate-am vazut
- clientul tau = prietenul tau
- te dedici chestiei astea
continui cu ce nu mi-a placut deloc
- cumperi folie din targ (sau cumparai), folia poate fi procurata de orice persoana juridica (nu-i greu sa faci o investitie de 50 peturi de bere pentru niste acte care te ajuta enorm) de la orice distribuitor Llumar, SolarZone, 3M etc (folii calitative insotite de certificate de omologare si garantii de minim 3 ani, la preturi mici)
- din pozele care le-am vazut sculele tale se rezuma la un spray cu alcool pt geamuri si o pasla invelita in carpa.... (nu se lucreaza asa , investitia pentru raclete, cuttere, lame, pasle, lavete, solutii de curatat geamuri, pudra , etc este de maxim 20 beri)
- folia pt luneta din cate am observat o faci din bucati... prima data in viata kn aud de asa ceva, e imposibil sa nu se vada imbinarea kn masina este prafuita sau murdara.... (rolele de folie de la producatorii de mai sus vin in latime de minim 1,20 m - iti ajung pentru orice luneta ca latime)
- masinile am vazut k le faci afara... nu vad nimic sanatos in chestia asta, imi imaginez doar vantu kre bate oricand cu o gramada de firicele de praf care pana nu se omogenizeaza folia pe geam nu se vad...(4 masini facute-ntr`o luna iti dau posibilitatea sa inchiriezi un garaj si sa-ti platesti o factura la energia electrica)
- folia o pui cu geamul pe masina... fapt care te obliga automat sa tai surplusul la limita chederului...se vede, si lucru kre-l obliga pe client sa nu dea geamurile jos o perioada , si chestia asta nu o respecta toti, de aia folia se zgarie sau se taie sau se rupe...
imi pare rau ca poate am fost rautacios sau prea critic... da lucrez in domeniul asta (nu mai fac geamuri de mult, da inca fac colari auto - capote, cupole parasolare, triple, masini integrale, mat, lucios, colorat, carbon 3M, printuri, grafica etc) si nu pot sa trec asa nepasator cand vad k, cuiva ii place chestia asta dar o face primitiv... iti urez succes in continuare, sa dea domnu sa ai clienti cat mai multi si sa fie prietenii tai tot timpu, cat mai multe beri (consumate in proportii care sa nu fie daunatoare) si incearca sa tii cont macar de o parte din chestiile de mai sus , nu au decat un singur scop sa te ajute, si sa-ti faca munca mai usoara si mai placuta ... pentru orice intrebare , orice ajutor kre ti-l pot da, nu ezita sa ma intrebi, poate te intereseaza si vre-o colaborare, nushtiu orice crezi tu k te poate ajuta din partea mea. scuze inca odata, nu vreau sa-ti fac reclama proasta in nici un caz, vreau doar sa intelegi k se poate lucra mai bine si bine-nteles sa aduca mai multe beri noroc in continuare .
aici cam ai dreptate unkind, folia nu se pune in fazta blocului cu racleta parerea mea si cum ai spus si u ar trebui macar un garaj obosit unde sa te desfasori.Si eu vreau folie pe masina dar parca sa o pui in fata blocului mai bate si vantu nu prea agreez ideea.cius
Ia zi pe o fista? spate si luneta? Cu totu vreau sa stiu, folie de la tine si cu montaju tau. Cam cat m-ar costa, ca 350 de lei nu-mi vine sa dau ptr niste folii. mersi astept raspuns
Aplicam folie auto Llumar la cele mai mici preturi incepand cu 300 ron .Atelier profesional , montatori profesionali cu garantie 5 ani fara pete fara bule fara cute fara nici o urma , dupa aplicare geamul va parea ca din fabrica colorat .detalii la id: crisneg
Aplic Folie LLumar in mod profesional in atelier profesional
Aplic folie lumar la cea mai buna calitate cu cel mai bun pret garantie 5 ani si omologare reala fata de alti care pun stikere de pe lichid de frana !!! Preturi accesibile pt toti clienti Pt un Logan laterale si luneta in jur de 350 Ron Pt programari id de mess Damian_mihail@yahoo.com sau tel 0786454647 Montam pe absolut orice fel de masina fara pete fara bule fara praf fara zgarieturi ! montaj ireprosabil ATENTIE = Geamurile pot fi folosite din clipa montajului nu ramane nici un fel de urma !!! vor parea geamuri fumuri din fabrica folia find pana in buza geamului fara sa agate !!!
Last edited by Damian; 27 September 2010, 18:56.
Reason: completare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment