If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Faruri Logan Engels eye varianta cu 2 lupe , sunt montate pe masina de 3 zile.Setul e cumparat de la mega-drive.
De preferabil in Iasi.
PRET: 3 mil usor negociabil
Faruri Logan Engels eye varianta cu 2 lupe , sunt montate pe masina de 3 zile.Setul e cumparat de la mega-drive.
De preferabil in Iasi.
PRET: 3 mil usor negociabil
Ymess :gorgothas_x
Pozele atasate sunt facute aseara.
de ce le ai vandut nu ti placea?am si eu, ai schimbat becurile sau ai pus altele de care?multumesc!!!!!!!!!as vrea dak nu te superi cum sau und le ai montat dai bara jos?astept un raspuns.
de ce le ai vandut nu ti placea?am si eu, ai schimbat becurile sau ai pus altele de care?multumesc!!!!!!!!!as vrea dak nu te superi cum sau und le ai montat dai bara jos?astept un raspuns.
Nu imi plac. Si + ca am de facut ITP-ul luna asta
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
Trebuie data jos bara fata sau cel putin slabita din suruburile care tin partea de sus, eu asa am facut. Dupa ce ti-ai facut loc de bara/masca e floare la ureche. Spor la treaba!
nu stiu ce ai vazut tu aburit da eu nu vad nici o abureala..desi farurile sunt la mine , de rezolutie mica , ceata , ploaie , condens ai auzit ? Nu-mi Strica threadul cu sugestii negative ca nu ai nimic de castigat.
Deci pt potentialii cumparatori SCADE PRETUL la 2 mil jumate negociabil sau schimb cu oglinzi de MCV
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment