Vand Faruri Angels Eyes Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai de ceata, ploaie , condens iti povestea si IAMAGI . Nu sunt etanse, de aceea le mai trebuie niste silicon. Ce-ai sarit asa?
    Si stai linistit, nimeni nu-ti strica afacerea

Comment

Majoritatea forumului stie de calitatea acestor faruri. Si eu am un set si la fel sunt, se aburesc. Mi-au zis 2-3 useri de pe forum ca, cu un pic de silicon si indemanare se rezolva si astea.

Comment

asta am zis si eu. am acelasi set de faruri si recomand, dar cum am mai zis se aburesc. trebuie reglate, la fel si lupele pentru a vedea bine. e un sfat.

momolino, nu te supara ca m-am bagat putin aici, nu vreau sa iti stric afacerea, dar vroiam sa fi corect. farul dreapta nu este etans, se vede o incetosare a lumini si o deviere aiurea a acesteia.

pret bun. am vazut pe un forum 550
        sigpic

Comment

domnilor am marea rugaminte de a-mi spune ce sa fac efectiv la farurile angels achizitionate dar p care nu le am pus inca.nu ma puteti lasa sa ma muncesc k dup sa se abureask si ce reglaj cum se face.
          cu stima .

Comment

Originally posted by iamagi View Post
            asta am zis si eu. am acelasi set de faruri si recomand, dar cum am mai zis se aburesc. trebuie reglate, la fel si lupele pentru a vedea bine. e un sfat.

momolino, nu te supara ca m-am bagat putin aici, nu vreau sa iti stric afacerea, dar vroiam sa fi corect. farul dreapta nu este etans, se vede o incetosare a lumini si o deviere aiurea a acesteia.

pret bun. am vazut pe un forum 550

Etansarea a fost facuta de cei de la service , ei au pus siliconul.. si au zis ca au etansat bine.. e posibil sa se fi incetosat din cauza becului de la pozitie ... nu l-au invartit calumea si intra aer...iar eu nu pot baga mana p-acolo ca e spatiu tolerabil de stramt..trebuiau sa faca asta de la montaj da nau fost atenti
            Am sa-i penalizez.Oricum farurile sunt Noi si bune , nu zgariate , Nu Topite sau alte bazaconii.. Pretul eu spun ca e bun.
            Deci 2,5 milioane neg. Accept si schimburi cu oglinzi de MCV.

Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :

Comment

UPDATE DE PRET : 2 milioane negociabil !!!!! E CRIZA DE BANI !

Comment

Salut, ne-ntelegem......ce zici?
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

Vandute se poate inchide. Multumesc.

Comment

Mersi si eu inca odata
                    9! 9! 9!
                    sigpic