Planetara dreapta pentru 1.5 dci euro 3. Am un prieten interesat, o sa-i comunic pretul si nr tau de tel daca ai, multumesc!
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by GGI78 View PostSalve,
Mare sef... vreau si eu una bucata kit macarale electrice spate de PH1 fara butoane de comanda... un pret te rog...
sal alex!
revin cu un raspuns saptamana asta nu ti promit nimic....
Multam,Originally posted by bal View PostPlanetara dreapta pentru 1.5 dci euro 3. Am un prieten interesat, o sa-i comunic pretul si nr tau de tel daca ai, multumesc!
0722351778
Comment
-
Mare sef... vreau si eu una bucata kit macarale electrice spate de PH1 fara butoane de comanda... un pret te rog...
Multam,
Originally posted by diavolutu View PostSalutare,se apropie revizia de 20.000 de km la diesel de 85 de cai si ma intereseaza urmatoarele:filtru aer,ulei si motorina si eventual placute de frana pentru diesel berlina cu abs.
filtru aer-30lei
filtru ulei-15lei
motorina-115lei
placute nu am
Comment
-
Originally posted by florian007 View PostSalut, ma intereseza pretul la un bloc de lumini fara proiectuare pentru un diesel ambiance din 2006. Multumesc
120lei
Originally posted by edy_blacksoul View Postcurea accesorii+rola intinzatoare 1,5 dci 65 cai, an 2005, pret te rog
Comment
-
Multam,
Originally posted by mumus View Postma intereseaza pret la placute de frana mpi originale si maciulie piele prestije
Comment
Comment