sal. un burduf schimbator de viteza prestige ( stii cumva e diferit de modele celelalte?sau sunt identice) si o lampa semnalizare dreapta de vine pe aripa.
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by GBi View Postsal. un burduf schimbator de viteza prestige ( stii cumva e diferit de modele celelalte?sau sunt identice) si o lampa semnalizare dreapta de vine pe aripa.
Originally posted by miki_stan View PostSalut, gasesc si eu la tine kit distributie pentru 1.6 8v ? saptamana viitoare imi trebuie.
Comment
-
Am cumparat de la dvs, acum ceva vreme, un set de placute de frana.
Acum, dupa 4000 km, franarea in continuare este mult mai slaba decat inainte de a le schimba, iar discurile nu arata prea bine.
Mentionez ca masina are 45000 km.
Cu ce ma puteti ajuta, si cum remediem problema?
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAm cumparat de la dvs, acum ceva vreme, un set de placute de frana.
Acum, dupa 4000 km, franarea in continuare este mult mai slaba decat inainte de a le schimba, iar discurile nu arata prea bine.
Comment
-
Originally posted by viorel73 View PostSalut,
Doresc sa cumpar :
Kit distributie 1,4 MPI 2005,
Placute de frana,
Filtru aer.
Astept .
Multumesc.
filtru aer-30lei
filtru ulei-15lei
placute doar de mcv am
Originally posted by Cezar View PostAm cumparat de la dvs, acum ceva vreme, un set de placute de frana.
banuiesc ca aveti nr.meu de tel. si in atatea luni cum puteam noi oare sa remediem problema ????
Comment
-
Nu stiu la ce ma refer, in service asa au spus ca se cheama. Este o piesa care e tine motorul sa nu se duca in fata sau in spate (este jos si in spatele motorului) nu cele doua tampoane care se vad (stanga hidroelastic si dreapta chestia aia care tine cutia). Sper ca se intelege1.5 dci 2008; 1.2 16V GPL 2014
Comment
-
Originally posted by padrefloryn View Postai opritor portiera?
trimite pm daca ai
Originally posted by pyngi View PostNu stiu la ce ma refer, in service asa au spus ca se cheama. Este o piesa care e tine motorul sa nu se duca in fata sau in spate (este jos si in spatele motorului) nu cele doua tampoane care se vad (stanga hidroelastic si dreapta chestia aia care tine cutia). Sper ca se intelege
0722351778
Comment
Comment