[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by CataFOF View Post
    butoane consola centrala ph2 , mai exact inchidere/deschidere geam st/dp , dez luneta si inchidere usi ai ?
    am adus butuoane geamuri dez etc..
    15lei buc.
    Originally posted by sorinica22 View Post
    Radio CD cu Mp3 - cel cu care vine Logan-u default ai?
    nu am

Originally posted by ani[I]aL_2008 View Post
    Salut! Maciulie schimbator, modelul pentru ph2, cu capatul imitatie aluminiu, mai ai? La ce pret? Mersi
    ai pm!

Comment

• Salut.........m-ar interesa daca ai beculetele din alea din butoanele de la geamuri , inchidere , dezaburire.........ca mi s-au ars si nu gasesc nicaieri. Si de asemenea un rulment fata pt logan laureate 1.6 fara abs.........daca ai si pretul te rog.

Comment

• Salut. Ti-am lasat PM.

Comment

• Salut. Subscriu si eu cu un kit distributie pt 1.6 8V! Ms

Comment

• Salut!trebuie sa fac revizia de 60 000 si mi-ar trebui-Pompa de apa daca ai si la ce pret, kitul de distributie 1,6 mpi daca vine cu garantie si curelele de accesorii.Multumesc!
            sigpic

Comment

• salut

ma intereseaza si pe mine un filtru motorina pt un clio bicorp 2002 fara senzor .

Comment

• Salut .M-ar interesa un radiator ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 8 v an fabricatie 2007

Comment

• Originally posted by nelutu32 View Post
                  Salut.........m-ar interesa daca ai beculetele din alea din butoanele de la geamuri , inchidere , dezaburire.........ca mi s-au ars si nu gasesc nicaieri. Si de asemenea un rulment fata pt logan laureate 1.6 fara abs.........daca ai si pretul te rog.
                  doar rulment la 60 lei buc...
                  Originally posted by male_valy View Post
                  Salut. Ti-am lasat PM.
                  aveti raspuns!

Originally posted by enderro View Post
                  Salut. Subscriu si eu cu un kit distributie pt 1.6 8V! Ms
                  sal!
                  kit distributie-165lei
                  Originally posted by Dragman View Post
                  Salut!trebuie sa fac revizia de 60 000 si mi-ar trebui-Pompa de apa daca ai si la ce pret, kitul de distributie 1,6 mpi daca vine cu garantie si curelele de accesorii.Multumesc!
                  sal!
                  pompa apa-180lei de origine
                  kit distrib-165lei
                  galet accesorii-50lei buc.

Originally posted by spire View Post
                  Salut .M-ar interesa un radiator ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 8 v an fabricatie 2007
                  nu am inteles..
                  Last edited by claudiubpp; 30 July 2009, 20:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• kit ambreiaj si capete de bara pt 1.4 plus un suport cotiera pt logan.merci
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Salut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator ,cel de-al doilea fiind pentru racire motor.

Salut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator(stand in fata masinii) ,cel din spatele lui fiind pentru racire motor.
                      Actualul radiator este functional ,dar are fagurii inferiori indoiti in urma spalarii cu un spalator cu presiune
                      Last edited by spire; 10 August 2009, 20:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                        kit ambreiaj si capete de bara pt 1.4 plus un suport cotiera pt logan.merci
                        sal!
                        kit ambreiaj valeo-250lei placa disc+rulment
                        capat bara-60lei buc.
                        suport cotiera nu am
                        Salut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator ,cel de-al doilea fiind pentru racire motor.

Actualul radiator este functional ,dar are fagurii inferiori indoiti in urma spalarii cu un spalator cu presiune
                        radiator ac nu am.

Comment

• ai pm cu comanda pt kit ambreiaj si capete de bara
                          sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                            ai pm cu comanda pt kit ambreiaj si capete de bara
                            ok!
                            E pe dreum

Comment

• salut,ma intereseaza si pe mine un tambur ptr. un mcv 1.6 16v ,astep un pm daca ai .Multumesc.
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                                salut,ma intereseaza si pe mine un tambur ptr. un mcv 1.6 16v ,astep un pm daca ai .Multumesc.
                                sal!
                                tamburi nu am

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google