[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut.........m-ar interesa daca ai beculetele din alea din butoanele de la geamuri , inchidere , dezaburire.........ca mi s-au ars si nu gasesc nicaieri. Si de asemenea un rulment fata pt logan laureate 1.6 fara abs.........daca ai si pretul te rog.
Comment
-
Originally posted by nelutu32 View PostSalut.........m-ar interesa daca ai beculetele din alea din butoanele de la geamuri , inchidere , dezaburire.........ca mi s-au ars si nu gasesc nicaieri. Si de asemenea un rulment fata pt logan laureate 1.6 fara abs.........daca ai si pretul te rog.
Originally posted by male_valy View PostSalut. Ti-am lasat PM.
Originally posted by enderro View PostSalut. Subscriu si eu cu un kit distributie pt 1.6 8V! Ms
kit distributie-165lei
Originally posted by Dragman View PostSalut!trebuie sa fac revizia de 60 000 si mi-ar trebui-Pompa de apa daca ai si la ce pret, kitul de distributie 1,6 mpi daca vine cu garantie si curelele de accesorii.Multumesc!
pompa apa-180lei de origine
kit distrib-165lei
galet accesorii-50lei buc.
Originally posted by spire View PostSalut .M-ar interesa un radiator ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 8 v an fabricatie 2007
Comment
-
Salut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator ,cel de-al doilea fiind pentru racire motor.
Originally posted by spire View PostSalut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator(stand in fata masinii) ,cel din spatele lui fiind pentru racire motor.
Comment
-
Originally posted by gigi-kent View Postkit ambreiaj si capete de bara pt 1.4 plus un suport cotiera pt logan.merci
kit ambreiaj valeo-250lei placa disc+rulment
capat bara-60lei buc.
suport cotiera nu am
Originally posted by spire View PostSalut .M-ar interesa un radiator Ac(cel mare ) ptr. un logan 1.6 -8 v an fabricatie 2007.Ma refer la primul radiator ,cel de-al doilea fiind pentru racire motor.
Actualul radiator este functional ,dar are fagurii inferiori indoiti in urma spalarii cu un spalator cu presiune
Comment
Comment