sal ma intereseaza o bascula drepta capete de bara
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by srj View PostSalut, o pereche de stopuri mi-ar trebui, ti-am trimis PM
Originally posted by spanu View Postma intereseaza absorbantul acustic care se gaseste pe perete despartitor motor-habitaclu pentru sandero. sau pentru logan daca se potriveste.
imi pare rau!
Comment
-
am 1.4 cu abs si vreau un upgrade la frane de aceia ma intereseaza urmatoare piese:
discuri 259mm ventilate de origine, pentru varianta ABS
etrieri si suporti etrier de logan VAN (acest punct ma intereseaza cel mai mult)
si eventual placute de frana aferente
pret
multumesc anticipat
am 1.4 cu abs si vreau un upgrade la frane de aceia ma intereseaza urmatoare piese:
etrieri si suporti etrier de logan VAN (acest punct ma intereseaza cel mai mult)
pret
multumesc anticipat
Comment
-
Originally posted by W3f View Postam 1.4 cu abs si vreau un upgrade la frane de aceia ma intereseaza urmatoare piese:
pret
multumesc anticipat
pret
multumesc anticipat
disc frana-130lei buc.
etrieri+suporti van-250 lei setu
placute van-125lei
Originally posted by trance77 View PostSalut. Contactori pentru usile spate ptr un Logan? Un pret eventual.Merci.
Originally posted by frankcadillac View PostBieleta directie pt. Megane II ?
Comment
-
Kit distributie 1.5 dci pret.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
salut.capace de logan ph2 noi avem ? astept un mesaj cu pretul pt. un set (daca ai)
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostKit distributie 1.5 dci pret.
Originally posted by ciky View Postsalut.capace de logan ph2 noi avem ? astept un mesaj cu pretul pt. un set (daca ai)
Originally posted by pryter View PostDoresc si eu urgent un rulment fata... 0724129457... aste e nr meu... da-mi un beep ceva ca sa putem lua legatura sa-ti dau adresa si tot ce trebuie! Astept raspuns cat mai repede... multumesc anticipat
Originally posted by trisaba View Postsalut!ma intereseaza pretul pentru perie geam (pe interior) pentru geamul fata-spate pe partea stanga pentru logan 2.multumesc!
Comment
Comment