Bujii pentru Logan 1.4?
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by etylan View Postkit distributie 1.4 mpi mai ai si la ce pret
ms anticipat
Originally posted by valiaviator View PostBujii pentru Logan 1.4?
Originally posted by Shenny View PostPlacute de frana originale dacia, pentru Logan 1.6MPI fara abs fabr.2006 ai? la ce pret?
Originally posted by silentnew View Postsalut .. ma intereseaza urmatoarele :
aeratoare prestige ; manere prestige ; plafoniera ( 1 ; 2 butoane ) ; bancheta spate cu tetiere. preturi si daca ai asa ceva ? ms
Comment
-
Originally posted by cipry263 View Postun pret te rog la amortizoare fata
si rulment fata fara ABS !
Amotizoare fata nu am. doar de spate
Originally posted by raduprov View Postbujii de origine renault cu 2 electrozi ai ? astept un pm si cu pretul daca se poate
Comment
-
buna.. ma intereseaza pretul pentru un kit de distributie si kit aceesorii (curea+intinzator alternator), filtru aer, ulei si motorina pentru un logan 1.5dci, 2007, euro 4.trebuie sa fac revizia de 60.000 km si vreau sa cumpar eu piesele...
ma mai intereseaza si un spoiler fata...
Comment
-
Originally posted by bluee View Postbuna.. ma intereseaza pretul pentru un kit de distributie si kit aceesorii (curea+intinzator alternator), filtru aer, ulei si motorina pentru un logan 1.5dci, 2007, euro 4.trebuie sa fac revizia de 60.000 km si vreau sa cumpar eu piesele...
ma mai intereseaza si un spoiler fata...
Te pot ajuta cu urmatoarele:
filtru aer-30lei
filtru ulei-15 lei
motorina-95
Originally posted by sharkykill View Postsalut! ma intereseaza si pe mine conductele de aer pt locurile din spate. daca i si un pret. ms anticipat
Comment
Comment