salut, un set de feodouri ptr logan fara abs la ce pret ai? merci
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by spanu View Posto planetara dreapta de diesel fara abs din 2006 ai? poti dace rost?pm cu pretul
Originally posted by IonutUSJ View PostSpune-mi un pret pentru un set capete de bara si bascula stanga+dreapta
bascula=125 lei buc.
Originally posted by danyamd View Postsalut, un set de feodouri ptr logan fara abs la ce pret ai? merci
300 lei setul de origine
Originally posted by brot nicolae View PostClaudiu, kit distributie de origine logan dci 65 cp ai? Daca ai pune si un pret.....
Originally posted by crazy_gaby View Postsalut m-ar interesa un pret pentru discuri de frana neventilate cu si fara abs. pot sa vin sa le iau personal de la tine. ms mult
Originally posted by IonutUSJ View PostSalut as fii interesat de un cablu de acceleratie pentru o benzinara 1.6
Originally posted by KeanuRev View PostFulie de la motor 1.6 16 V ai cumva?
Originally posted by savoiu_rf 82 View Postsalut sunt radu bara fata ph 1 ai cumva
Comment
-
Salut,
Vreau si eu un pret pentru bascula dreapta si capat de bara stanga?
P.S: Pisele sunt originale Renault deoarece in service Bascula e 360 lei iar capatul de bara e 270 lei si cred ca preturile tale sunt mult mai mici. Astept raspunsul tau cu preturile. Mersi mult
Comment
-
de la megane 2 ai ceva? ma intereseaza din ansamblul bratului stergator doar segmentul din imagine.
multumescAttached Filesvand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
Comment