Originally posted by claudiubpp
View Post
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Domnule Claudiu, eu nu vreau sa-ti stric taraba, insa oamenii trebuiesc bine informati.
Acele placute de frana nu sunt aceleasi ca si cele cu care vine masina din fabrica. In cateva zile, voi aduce si dovada.
Inca o data, oamenii trebuiesc bine informati despre produsele pe care le achizitioneaza.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostDomnule Claudiu, eu nu vreau sa-ti stric taraba, insa oamenii trebuiesc bine informati.
Acele placute de frana nu sunt aceleasi ca si cele cu care vine masina din fabrica. In cateva zile, voi aduce si dovada.
Inca o data, oamenii trebuiesc bine informati despre produsele pe care le achizitioneaza.
Originally posted by orwo View Postbieleta si capat de bara avem?la ce pret si ce marca,multumesc
sunt cele originale care le dai jos dupa masina nu stiu sa ti spun cine exact le face.sunt cele cu trifoiul acela pe ele...
Comment
-
Originally posted by Maxxis View PostM-ar interesa un brat stergator pentru logan. As vrea sa imi spui un pret in primul rand.
nu am
Originally posted by orwo View Postcap bara 60 ,si bieleta?ma intere cu tot cu transport la timisoara si daca cumva dai si factura ,merci
am adus parasolare logan 65lei setul
Comment
-
eu am cumparat ieri bascule de la claudiu ,am vazut ca cineva mai sus spune ca nu sunt cele originale , mai mult ca sigur nu stie ce spune probabil din rautate, va dau cuvantul meu ca sunt cele originale chiar pe bucsa avea emblema de renault i-mi pare rau ca nu am facut poze dar cand v-oi mai cumpara ceva de la el am sa fac poze si le atasez, baiatul este serios
Comment
-
Originally posted by aurelian68 View Posteu am cumparat ieri bascule de la claudiu ,am vazut ca cineva mai sus spune ca nu sunt cele originale , mai mult ca sigur nu stie ce spune probabil din rautate, va dau cuvantul meu ca sunt cele originale chiar pe bucsa avea emblema de renault i-mi pare rau ca nu am facut poze dar cand v-oi mai cumpara ceva de la el am sa fac poze si le atasez, baiatul este serios
Comment
Comment