Originally posted by ParuLuScorilo
View Post
[Vand] Piese Si Consumabile Logan De Origine Preturi Bune..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by B-64-MVP View Postclaudiuuu buton pentru mine ai???ca ieri n-ai dat nici un semn.
te sun eu si vin dupa tine sa ti l dau
Originally posted by orwo View Postkit distributie 1,4 mpi cu pompa apa te rog un pret,merci
kit disrtib-160lei
Originally posted by ROAD EMPIRE View PostDiscuri de frana 1.4 mpi fara abs un pret?
Originally posted by boris View Postace de prestige daca aveti si la ce pret.mercy
eu am ceasurile complete de prestije..doar acele separate are silviu_79 de aici dupa forum incearca la el si te rezolva
Originally posted by GGI78 View PostVreau si eu insonorizant capota si kit-ul de prindere... si volan piele fara airbag (pret)...
bafta!
Comment
-
Originally posted by Urs View PostAi bujii Champion RC87YCL sau Sagem RFN58LZ ? Dar placute frana Ferodo fsl 845 ? Multumesc.
Originally posted by Costelingho View PostSal, intercooler si furtunele aferente acestuia, ai si la ce pret
Fiind in domeniu, vreau sa imi pun pe masina, daca ar mai trebui ceva te rog sa-mi spui, masina nu este dotata cu asa ceva.
ai motor euro3 fara intercoler asta inseamna alta pompa,injectoare,pistoane etc
Comment
-
Originally posted by lorenzlorenzu View PostKit distributie 1.4 Mpi, are garantie?
Originally posted by alex_d9 View Postsalut! filtrul de motorina (la 95 lei) este model pe care se poate monta senzor de apa ? de ce firma este produs ?
nu am inteles: se poate monta senzor?sunt 2 tip de filtre cu senzor si fara senzor de care ai nevioe??
Comment
Comment