If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Doc daca ai drum prin Buzau, Galati sau Braila m-ar interesa si pe mn o resoftare la masina din semnatura. BFT
Ajung inainte de Paste la Siriu. Lasa-mi datele de contact in PM si te sun inainte cu o zi. Traseul meu va fi Bucuresti-Buzau-Nehoiu-Brasov-Bran-Ploiesti. Deci cine vrea sa ne vedem pentru o resoftare la orice model Dacia, sa-mi lase numarul de telefon in PM.
Da man, se simte. Am observat chiar o reducere a consumului de GPL. Sper sa fie datorita resoftarii, nu altor factori.
App, stii cumva daca motorul 1.6 16V de pe Laguna 1 e acelasi ca de Logan? Am un prieten care ar vrea sa faca o resoftare pe respectiva masina si eram curios daca intra si el tot la pretul asta.
Multam Doc pentru remapare, masina trage mai bine iar consumul e cuminte, n-a urcat deloc, ba chiar a mai scazut putin (in conditii de mers linistit, cu schimbarea vitezei la 2500rpm).
Partea rea e ca aveam o problema dinainte de remapare, se simtea foarte putin ca motorul nu trage uniform intre 2000-2500rpm, iar dupa remapare fenomenul s-a accentuat.
Per total eu sunt multumit de remapare.
sall doc am facut ieri remapare la tine dupa aia mam intors unde am facut revizia inainte sa vin la tine ca sa imi modifice ceva la calculatorul de gpl mai exact ce trebuia sa modifice ca nu prea am inteles ......in rest super multumit remaparea chiar se merita masina fiind cu gpl din fabrica........multe multumiri doc
Salut Doc! Ma intereseaza si pe mine cat m-ar costa remaparea unui ford focus din 2008 si a unui golan ambele cu motoare 1.6 (cel de pe focus este 16v de 100cai)si la ce parametrii ajung dupa aceasta.merci. astept raspunsul tau.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment