Si daca i-mi dau cu parerea ce? Desfiintez logica sau bunul simt? Intamplator am mers cu mai multe masini dotate cu GPl (Cielo, Matiz, Logan, Lancia, Mercedes), pe GPL masina e magar batran si cotonog de un picior pe langa mersul pe benzina. Nu contest sub nici un fel avantajul material in cazul folosirii GPL-ului, dar performante... spre deloc!
Remapare Logan Cu GPL - impresii
Collapse
X
-
vasile,ideea e ca un gpl remapat merge mai bine ca unul stock
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Se spune ca virgula castigi cam 8 caluti,asta pe benzina.Cum cul gpl copiaza timpii de injectie benzina si ii coresteaza pe cei pe gpl,pot spune ca e un castig la remapare fata de unul stock.
Nu cauzeaza la motor,deoarece nu e stadiul "race"ca sa spun asa.
E un fel de imbunatatire a puterii pe plaja de turatii mici.
PS:nu sunt in domeniu(tunningului)dar am citit mai mult pe acest forum de la alti oamneii care stiu cum se mananca treaba asta
Numai bine.
sfatul meu:fa-i resoftare ca ai de castigatatat pe benzina cat si pe gplUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by lungu Dan View PostCâţi cai putere se câştigă la remapare?In cazul masinilor cu GPL remaparea se simte si când merge pe benzină sau doar când masina merge pe GPL?Aşi vrea să fac o remapare ,dar nu stiu dacă cauzează in timp motorului.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by lungu Dan View PostMulţumesc pentru răspunsuri.PentruGPL tot 150 lei costă resoftarea?Si consumul se modifică?
Originally posted by IonutUSJ View PostAm si eu o intrebare am 1.6 8v cu remapare facuta de CristiXp acum vreau sa pun GPL remaparea mai ramane sau trebuie sa fac una pentru GPL?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Si daca nu reusesc cum am patit eu... le spui sa-ti bage softul de GPL de 1.6 MPI standard, se adapteaza el in timp. Cel putin la mine au cam fost dorei la faza asta, n-au reusit sa egaleze niste timpi de injectie, se adapteaza ea in timp.
Comment
-
Eu zic ca trebuie sa mearga fara probleme.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Originally posted by IonutUSJ View PostPai daca vad ca intampina probleme le spun ca am si resoftare pe ea.
Prima data vreau sa vad cat de "meseriasi" sunt
Eu o am resoftata de peste 50.000km, iar pe gpl am parcurs peste 40.000 km si n-am avut nici o problema.
Sa azim numai de bine! Drumuri bune sa ai colegu'!
Comment
-
Da, copiaza. Vezi ca s-a mai scris in cateva locuri pe forum. Fa remapare si garantat se va simti si pe GPL.
Gasesti mai multe detalii aici (la postul 17)
Last edited by stolniceanulucian; 12 April 2011, 12:08.Logan GPL 1.4
Comment
Comment