Ia legatura cu userul CristiXP si te ajuta el cu remaparea la acest model in Timisoara.
Remapare Logan Cu GPL - impresii
Collapse
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Nu sunt probleme dupa remapare cu masina. Castigul este de 5-6CP si se simte cel mai bine in zona de turatii mici si medii.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Vreau sa fac remapare la Loganul personal (1.6_16v cu GPL aftermarket BRC 24.11) si intreb daca apare necesitatea unui reglaj ulterior pe GPL, intrucat nu prea am posiblitatea sa ajung usor la montator, si masina merge foarte ok.
Mai sunt posesori de 1.6_16v cu GPL care si-au facut remapare in ultima perioada sa dea niste impresii?
Comment
-
Am facut remapare la Logan 1.2i 16v si Clio 1.2i 16v. Se poate face si la masina ta. Suna-ma cand vrei sa vii cu masina.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Te astept cu un telefon. Cred ca rezolvam daca este dupa amiaza.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Salut
am si eu un mcv 1.6 16v pe care vreau sa il inscriu in urmatoarele zile si sa ma duc si la rar
vreau sa pun si gpl
ce imi recomandati, sa fac acum chip tuning sau dupa ce ma duc la rar
din ce am inteles de la un inginer de teste de la renault, cei de la reglaje motoare ajung in primul stadiu cu motoarele la puteri f bune si consumuri bune.
dar dupa ce vin baietii de la normele euro se duce totul de rapa si trebuiesc refacute toate reglajele pt ca motorul sa se incadreze in norme.
Asa este? daca este asa banuiesc ca prin chip tuning dai motorului ce ii trebuie dar nu va mai trece testul de noxe
Comment
-
Pana acum nu au fost probleme cu masinile remapate la inspectia tehnica. Daca masina a fost inmatriculata pana acum si doar s-a schimbat proprietarul, la RAR nu se face test de noxe ci doar un test de auteticitate.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Merge ca uns. Te costa 150 lei. PM pentru detalii sau suna-ma la numarul din semnatura.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment