doc vi pe la nationala? te mai astept. stiu ca ai fost prin sibiu de 2 ori in ultimele luni dar nici cum nu ne-am potrivit programul.
Remapare Logan 1.6i 8v 90CP - Impresii
Collapse
X
-
Salut,
Incerc sa ajung, nu promit dar exista sanse de 50% sa vin.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
salut,
am tot citit despre resoftare , intrebarea este .... daca se merita sa faci resoftarea , din ce am citit pe aici am inteles ca resoftarea e buna ca nu- ti mai scade puterea cand dai drumul la AC .....si altceva ?....problema e ca vreau sa fac si eu resoftarea si as dori sa stiu mai multe inainte .
scuze daca m-am facut inteles gresit.
toata stima
Comment
-
Treci pe la intalnirile loganclub din Bucuresti si afli direct de la posesori.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Daca ai drum la Timisoara te rezolv eu .
Am mai avut doritori care m-au vizitat de prin Petrosani .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by apollo2002 View Postam o intrebare doc , nr. de tel afisat mai este valabil
Originally posted by vanilla2009 View Postintrebare intrebatoare..........unde pot face si eu o remapare draga Doc in Valcea...sau ma rog mai aproape de Valcea.
Poti incerca si varianta lui CristiXP.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Din pacate nu am dealer la Buzau insa te pot ajuta cand trec eu pe acolo asa cum i-am ajutat si pe ceilalti. Lasa-mi numarul de telefon in PM si te sun cand ajung in Buzau.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostDaca ai drum la Timisoara te rezolv eu .
Am mai avut doritori care m-au vizitat de prin Petrosani .
Cristi o sa te caut pentru o resoftare pentru GPL :d
Comment
-
Nu face resoftare de GPL. S-a inteles gresit aici, resoftarile se fac doar la calculatoare OEM ce vin pe orice Logan.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment