Hai sa facem aici un topic cu impresiile posesorilor de Logan 1.6i 8v 90CP dupa remapare. Ar fi foarte util celor care vor sa afle mai multe pareri bune sau rele ale celor care au deja pe aceasta motorizare chiptuning.
Remapare Logan 1.6i 8v 90CP - Impresii
Collapse
X
-
Remapare Logan 1.6i 8v 90CP - Impresii
255Da, multumit de rezultat36.08%92Da, nemultumit de rezultat2.75%7Nu, dar as vrea sa incerc49.02%125Nu, este o prostie3.92%10Nu, imi este indiferent8.24%21Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.roTags: None
-
e chiar foarte ok - dar depinde foarte mult si de soft-ul care il primeste masina - eu unu am avut 5-6 soft-uri pana am gasit ceva care sa-mi placa. Fiecare avea ceva in plus sau in minus.
-> Eu sunt foarte multumit de aceasta schimbare
Comment
-
Mie imi place cel mai mult in momentul in care dai drumul la aerul conditionat. Parca nu mai trage asa de greu, este o schimbare ... Sunt multumit!
Acum, l-as intreba pe Doc daca putem ridica performantele softului initial cu ceva mai nou, un upgrade ceva .. ?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cred ca am mai spus de cateva ori, la motorul aspirat nu poti urca valorile din soft mai mult de o anumita limita. Vezi cazurile in care lumea acuza "ca bate avansul" sau mersul incecat.
Am sa deschid un topic pentru fiecare motorizare in parte, impresiile celor care au mai facut astfel de modificari la masina sunt de folos si pentru altii nehotarati. In plus putem observa mai bine plusurile si minusurile pe care le poate aduce o resoftare (remapare).Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Normal, se poate si mai mult dar cu ceva mai multi bani. Si ma refer aici la: evacuare completa, volanta usurata, jante usoare, axa cu came, admisie completa etc.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment