Remapare Logan 1.4i 8v 75CP - Impresii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la 1.4, daca-i faci chiptuning, musai trebe discuri ventilate cu duble si etrieri cu 4 pistonase de clio rs. ca 80 de cai sunt mult prea multi decat poate suporta puntea si franele stock. trebe si ambreiaj de volvo fh16, sa tina la 3000Nm cat o sa aibe 1.4 dintr-un sft, un filtru si-o axa.
    gata cu bancurile, daca ai bani pt toate modificarile de mai sus, ia dracu' un motor si-o cutie de clio rs, inmatriculezi masina ca masina de competitii si ai scapat de omologari. iti trebuie rollbar, un scaun si-o centura omologata.
    gadeste-te ce trebuie sa modifici la un motor de 75 de cai ca sa traga cat de cat decent, apoi gandeste-te ca loganurile de cupa de 95cp n-au discurile schimbate si nici roti pe 17, cu care dai in cap la toate modificarile. cu toate modificarile alea, mai mult de 90-95 de cai nu scoti, in nici un caz rotile pe 17 si body kit-ul nu vr da cai, ci vor omora inutil din putinii cai castigati. mai bine pui interne de 1.6, axa si soft, etc, daca vrei sa faci ceva care sa nu necesite omologare. o sa ai cai mai putini decat un motor de clio rs, dar n-ai nevoie de rollbar si alte chestii.
    Last edited by Seba; 9 January 2012, 22:40.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ar putea sa puna un catalizator sport eventual.

Comment

• Si ce sa faca cu el?
        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• cum ce sa faca? hmmm...sport...nu!?
          daca dupa ciptuning ii maresti un pic debitul de benzina, nu va arde mai bine, nu va produce mai multe gaze? alea pe unde sa iasa, daca nu printr-un catalizator sport? o sa fie cel mai scump cp castigat de vreo masina vreodata
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mai ieftin iesi cu o teava in loc .
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu costa destul o bucata de teava, deci nu-i trendy-flendy daca la 75 de cai nu ai cat sport...

Comment

• Eu unul sunt multumit e mai sprintenă cat de cat

Ms Doc

Comment

• salut am si eu o intrebare. Ati avut cumva probleme la itp ca vati pus chiptuning

Comment

• ) hai ca asta a fost tare...nu ai nici un fel de problema la ITP
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Nu. Pana acum nu am intalnit probleme la ITP cu motorul 1.4i remapat.
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• Salut,

Sunt si eu interesat de tipul benzinei folosită după remapare. Este valabil faptul că nu se recomandă folosirea benzinei cu cifra octanică de 95 după?

Mulţumesc

Comment

• Nu este obligatoriu, cel putin modificarile pe care le fac eu nu necesita benzina de 98. Insa daca benzina nu este buna se simte o scadere a performantei la motor.

Comment

• ms pt raspuns la vara ma apuc de masina

Comment

• salut.sunt nou pe forum si am tot citit despre aceasta resoftare a mapei.sunt interesat sa-mi fac si eu la un logan din 2009, echipare1,4 MPI.Locuiesc in Pitesti .mentionez ca abia am iesit cu ea din garantie si va adresez intrebarea daca se merita la 20000 km sau nu.

Comment

• Eu spun ca se merita, chiar din prisma sutelor de logan-uri 1.4i tunate de catre mine pe forumul acesta. Mai departe depinde numai de tine, daca merita sau nu sa investesti 150 RON intr-o modificare de putere pentru masina ta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google