Te costa 450 ron o crestere de putere.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Originally posted by alexxutzu2004 View PostO oferta ptr Clio 1.5dci 2007 la Stagiul 1?Cainele care latra nu musca!
Comment
-
@stoicanu: ofertele pentru motorizarile turbo benzina raman aceleasi indiferent de cate ori ai sa ma intrebi. Oricum nu se inghesuie lumea sa faca tuning la aceste variante.
@cata: nu am niciun drum in zona respectiva ca sa te ajut cu o remapare la Logan. Nici colaboratori nu am gasit momentan pe zona Cluj-Tg.Mures.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Pentru ca la Dacia nu se rescrie ecu direct prin portul de diagnoza ca la modelele Renault. Cresterea de putere la motorizarea 1.2i se face prin demontarea ecu de pe masina si programarea lui in boot mode.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostBa se rescrie! .nu mai sterge postarile!
Da, 1.5dCi 75CP se programarea prin mufa de diagnoza obd. Motorizarea 1.2i 75CP nu se poate remapa direct prin obd.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Citeste mai sus si pe linkurile din semnatura lui doc
Sunt posesori multi dar nu cred ca prea multi doritori...majoritatea sunt reticenti in privinta remaparii.
Oricum, 150 euro pt asta micu' 1.2 nu se merita, parerea mea, dar cine stie poate cineva a facut . Poate vom avea si impresi, poate...sigpic
!
Comment
-
Originally posted by DjEvo View Post@doc - am un logan 1.2 16v mai exact x52 sl10. Remaparea cum se face ? Afecteaza garantia ?
Afecteaza consumul ? Si mai ales , in timp , ce se poate strica din cauza remaparii / chip ului ?
Si cam ce pret ar fi ?
Merci !
Nu se strica nimic la motor daca remapare este facuta bine.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment