If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
@gabiborcila, @niros: trebuie sa discut astazi cu dealeri din Baia Mare si Buzau, sa vedem daca accepta oferta noastra pentru Logan oferita membrilor acestui forum.
De la Buzau la Bucuresti nu este greu de ajuns, mai ales ca noi sunt aproape de Voluntari (se ajunge usor pe centura).
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului. De acord si cu venirea la Bucuresti, mai ales ca se poate testa din plin lucrarea la intoarcere.
Ar fi mica problema in legatura cu timpul. Dumneavoastra puteti lucra si in week-end? Sambata sau chiar duminica? Asta deoarece sunt legat de un program ceva mai strict la serviciu si as dori sa evit si problemele legate de traficul din capitala in timpul saptamanii.
Cu placere. Cine vrea sa vina in cursul saptamani ma poate gasi la service (sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 44 - reper Cora Pantelimon) intre 10:00 - 18:30.
Doc, pot sa fac si eu un chip tuning in brasov? sau nu aveti dealeri acolo? daca da, te rog sa imi trimiti si mie un pm cu date de contact si sa imi zici daca pretul este tot 150 RON pentru un logan 1.4 benzina
In Brasov inca nu avem dealer dar sunt deschis la propuneri pentru colaborare. Mai ales ca in perioada asta avem oferta la interfetele de tuning si soft.
As putea venii in cursul saptamanii daca insa se aduna mai multe Logan-uri pentru modificat. Faceti o lista cu cei care doresc chiptuning la oricare din motorizari si in functie de asta va anunt daca fac un drum pana la Brasov.
As putea venii in cursul saptamanii daca insa se aduna mai multe Logan-uri pentru modificat. Faceti o lista cu cei care doresc chiptuning la oricare din motorizari si in functie de asta va anunt daca fac un drum pana la Brasov.
De cati golani vorbim? minim....ca sa stiu cati ma chinui sa adun. ms
Pai in 1 martie este regionala la Brasov si se vor strange peste 40 masini pe putin, DOC cred ca sunt multi doritori mai stiu si eu pe un coleg de la Sibiu care vine si ar cam vrea remapare.
De cati golani vorbim? minim....ca sa stiu cati ma chinui sa adun. ms
Cred ca un minim de 5 Logan-uri (1-2 diesel si restul benzina) ar fi ok pentru cheltuielile de drum. Cred ca un anunt pe topicul de intalniri in Brasov ar putea lamurii situatia, daca se merita sa te agiti sau nu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment