Doc eu la 10 sunt acolo si...facem din melc un melc mai vanjos
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NYC82 View Postsalut doc as dori sa stiu daca mai este deschis centrul din galati pentru ca eu sunt din focsani si fac drumuri mai dese la gl.eu am un 1.6 8v pe un logan mcv
Dealer Dimsport Galati: 0744-700.229 Andrei
Originally posted by seiko View PostDoc eu la 10 sunt acolo si...facem din melc un melc mai vanjos
Chiar ma gandeam sa incerc un drum pe Cheia pana la Brasov, n-ar strica niste derapaje asa de incalzire.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Sa inteleg ca ai simtit diferenta fata de stoc?!?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
azi am facut si eu remaparea la Doc...sincer...cred ca ori sunt nesimtit ori nu e mare branza...(nu am paraituri, nu tremura,nu are sunet metalic) nu pot sa zic ca e ceva in
neregula dar..nu pot zice nici ca trage mai bine....
O sa va zic un verdict cand am sa o pun langa un alt preferance de 1.4 stock si o sa o compar de ex in tr a 4-a .
AAAAAA intradevar conducand identic ca si pana acuma consuma cu 0.4-0,5 l mai putin
asta e singura diferenta sesizata de mine.
Comment
-
Am observat si eu ca daca merg normal consuma mai putin, iar la putere ce se observa la mine e ca prinde viteza mult mai repede ; de ex cand ies din bucuresti spre pitesti trebuie sa urci podu care duce spre carrefour si acolo se simte cel mai bine pentru ca inainte abea urca, iar dupa remapare trage mult mai bine.
Eu sunt multumit pentru ca la o motorizare MPI nu poti avea performante foarte mari, daca era turbo era altfel treaba, dar oricum se merita pe orice masina fie MPI, DCI, etc.
Off topic : inainte bagam benzina efix 95', carrera 95' sau petrom 95' si tragea mai bine cu efix 95', o benzina buna ajuta motoru mult mai ales acum dupa remapare o sa bag numai efix 95'.
Comment
-
Originally posted by seiko View Postazi am facut si eu remaparea la Doc...sincer...cred ca ori sunt nesimtit ori nu e mare branza...(nu am paraituri, nu tremura,nu are sunet metalic) nu pot sa zic ca e ceva in
neregula dar..nu pot zice nici ca trage mai bine....
O sa va zic un verdict cand am sa o pun langa un alt preferance de 1.4 stock si ...................
Fa un test de reprize cu un 1.4 mpi stock (tr III 60-100/h , si tr IV 80-120) si vei vedea imediat diferentele
PS: sunetul ''suparat'' poate fi de la compresia un pic marita si auzi ca grohaie ceva mai tare, dar nu e deloc mai zgomotos.Last edited by Octavian; 1 March 2009, 21:09.
Comment
-
si sunetu ala de motor 'puternic' dupa 3000 rpm e normal (un sunet grav..gen toba sport...dar auzit din fata din motor) ? Ps la Ps-ul tau...crede-ma dupa 3000 zici ca e tractor
faza e ca trage ok dar...parca imi este frica un pic sa turez peste 3000 din cauza sunetului..nu stiu cum sa vi-l descriu...dupa 3000 parca e sunet de diesel...
Comment
-
oricum cu 4 persoane in masina la urcare in poiana bv tragea mai bine un pic..pana acum foloseam doar tr 2-3 si rar 4 acum mai mult 3-4 si mai rar 5 e mai bine un pic..
dar nu pot zice sa simt zvacul acela de care vorbesc toti...si sunetu ala de la 3000...tre sa mai iau pe cineva cu ciptuning sa vad...
Comment
Comment