are dreptate Doc. Consumul se regleaza din piciorul drept. De ex eu cu un DCI in oras scoatem intre 6.2-6.7 dar azi am mers cat de economic se putea... accelerati lente... motor mult sub 2000 rpm si am facut un consum de 4.2 dar ma depasit si daciile din epoca de piatra...Si cand ai mai multi cai atunci e foarte tentant sal si folosesti...
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
daca esti un om normal....intelegi ca daca ai dai cox va consuma mai mult...sau cel putin la fel ca inainte...azi maine o sa o compar in sfarsit si cu un 1.4 standard..si am sa vad daca e sau nu mai rapida decat una obisnuita...(eu numai consumul inbunatatit lam simtit pana acum)
Doc la ph2 euro 4 daca faci remaparea...ramane tot euro 4...se va vedea la itp?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Astazi am facut si eu ciptuning si o prima inpresie, nu garanez ca e chiar corecta dar...
cred ca stilul de condus trebuie schimbat in sensul ca daca vrei consum mai mic trebuie sa apesi mai usor pe acceleratie! E si normal la o apasare ca si inainte ai mai mult cuplu si mai multa forta si consumul ar putea creste. Miine mai ma plimb ca sa vad cum e.
Comment
-
Eu cred ca treaba cu scazutul consumului este doar o BARBA LUNGA...cel putin la motoarele aspirate.
Nu are de unde sa apara acea scadere de consum...mai ales ca valorile obtinute strict din remapare nu sunt atat de extraordinare pe cat s-ar crede...LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
Originally posted by sdc290605 View PostEu cred ca treaba cu scazutul consumului este doar o BARBA LUNGA...cel putin la motoarele aspirate.
Nu are de unde sa apara acea scadere de consum...mai ales ca valorile obtinute strict din remapare nu sunt atat de extraordinare pe cat s-ar crede...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostIn semnatura lui DOC gasesti pretul pentru membrii logan club in functie de motorizare. Pentru un benzinar ca asa vad la profilul tau e 150 lei
Comment
-
Originally posted by sdc290605 View PostEu cred ca treaba cu scazutul consumului este doar o BARBA LUNGA...cel putin la motoarele aspirate.
Nu are de unde sa apara acea scadere de consum...mai ales ca valorile obtinute strict din remapare nu sunt atat de extraordinare pe cat s-ar crede...
Consumul scade daca mergi corect cu masina...ptr ca ai un cuplu usor marit...mai pe romaneste...ca sa mergi ca inainte de remapare apesi o idee mai putin acceleratia...de aici si scaderea consumului...dar la mine e mai mult valabil in oras...in afara nu ma pot abtine si merg si cu 120-130-140...si consumul urca...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Comment