Originally posted by Doc
View Post
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Exact. Numarul meu de telefon este afisat in anunt, nu trebuie sa-mi spui decat ca esti de pe forum si eventual userul cu care te-ai inscris.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Va urmaresc de ceva vreme.
Ma intereseaza un Stage 2 pentru un logan MCV 1.5dci. Se recomanda sau e prea brutal pentru asa o caroserie mare - fortare ambreaj , cutie, etc..daca se impaca bine ca loc de ceva cai mai are
Preturile de pe Logan club sunt valabile si la dealer-ii din tara? Din Arad e cam departe Bucurestiul.
Daca se poate si un pret informativ in aceste conditii si la dealeri.
Multumesc
Comment
-
Salut! Am nevoie de sfaturi, pentru un logan 1.5 dci 85 cp din 2008 cu 90.000 km la bord ce Stage imi recomandati pentru el. Circul mult pe autostrazi in germania si unde este loc de viteza nu o menajez. Nu am prea multi km pentru asa ceva? La cine ma indrumati sa merg in Timisoara?
Comment
-
Originally posted by CKYKCE View PostVa urmaresc de ceva vreme.
Ma intereseaza un Stage 2 pentru un logan MCV 1.5dci. Se recomanda sau e prea brutal pentru asa o caroserie mare - fortare ambreaj , cutie, etc..daca se impaca bine ca loc de ceva cai mai are
Preturile de pe Logan club sunt valabile si la dealer-ii din tara? Din Arad e cam departe Bucurestiul.
Daca se poate si un pret informativ in aceste conditii si la dealeri.
Multumesc
Originally posted by VanDiesel View Postsalut
stage2 ptr un Mitsubishi Grandis din 2005, 2.0D se poate? si cat costa?
mersi
Uite aici variantele de tuning pentru aceasta motorizare:
Originally posted by bGy View PostDe ce nu updatati si site-ul sa vedem si noi Stage-ul la MPI 1.6 8v de 85 CP ?
Originally posted by lolisor View PostSalut! Am nevoie de sfaturi, pentru un logan 1.5 dci 85 cp din 2008 cu 90.000 km la bord ce Stage imi recomandati pentru el. Circul mult pe autostrazi in germania si unde este loc de viteza nu o menajez. Nu am prea multi km pentru asa ceva? La cine ma indrumati sa merg in Timisoara?Last edited by Cristi_Xp; 5 February 2012, 16:20.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Buna seara,
M-ar interesa o remapare. Am un Logan 1.4MPI din 2010.
Sunt din Pitesti. Cum recomandati sa procedam? Vin eu la Bucuresti? Mai aveti drum prin tara cu trecere prin Pitesti?
Pretul este in continuare de 150 RON, chiar daca pe site este afisata o suma mai mare?
MultumescNu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
Buna seara,
Va trebui sa ajungi la Bucuresti. Momentan nu am niciun drum spre Pitesti ca sa te pot ajuta local. Da, pretul este de 150 RON pentru motorizarea 1.4i.Last edited by Doc; 11 February 2012, 02:46.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Se poate si dupa ora 6-7 seara sau in weekend, insa va trebui sa faci programarea cu cel putin o zi inainte daca esti din Pitesti.
Pe frigul acesta nu stiu cati dintre voi mai au chef de tuning, dar eu nu reusesc sa stau cu masina pe sosea prea drept. Or fi gumele de vina, poleiul sau puterea motorului?!?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Nu stiu ce model de Laguna ai. Da-mi detalii despre model, motorizare si an fabricatie.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment