If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Sunt interesat de o remapare si am cateva intrebari despre resoftarea pt 1.4MPI
1.intainte de respftare se poate face o diagnoza la masina ?
2.softul de pe masina mea se poate face backup in cazul in care am probleme cu resoftarea sa il pun la loc?
3.daca motorul se afla in alti parametrii se poate modifica harta sau pune alta harta optima pt motor ?
4.benzina trebuie sa fie minim de 98 sau poate sa mearga si cu 95 dupa resoftare? tu ce recomanzi?
5.limitarea se scoate sau poate sa ramana pana la 6000?
1.trebuie o scula de diagnoza pentru asta
2.softul se salveaza exact atunci cand se trimite la modificat,daca sunt probleme se pune inapoi bkp salvat.
3.in cazul asta , se face soft custom pentru ca vorbim de o masina care nu mai merge cum trebuie sau merge mai bine decat trebuie...in ambele cazuri variantele de soft nu au nicio treaba cu masina.Dar nu cred ca este cazul daca nu sunt modificari asupra masinii.
4.Se poate 95, dar ca sa obtii maximul din resoftare e bine 98.
5.Limitarea nu se scoate,se modifica in functie de dorintele clientului.Poate ramane si la 6000 daca asa vrea clientul,sau poate fi chiar coborata nu neaparat urcata
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cred ca diagnoza se refera la verificarea softului existent in sensul ca masina este deja resoftata si vrea sa stie care e mai bun respectiv cel de pe masina sau cel de DIMSPORT.
multumesc pt detalii iar prin diagnoza ma refer la verificarea softului masinii. citisem pe acest thread ca parametrii se pot modifica in functie de mersul cu masina. Eu sincer nu consideram ca am nevoie de resoftare fiindca eu ma dau la ea frecvent si nu e puturoasa dar din cauza jantelor mai mari( 17) masina cu aer merge un pic greu.
masina nu a avut nici un fel de soft pe ea tocmai a iesit din garantie iar resoftarea vreau sa incerc si eu nu sa citesc doar pareril pro sau contra resoftarii
P.S ca sa nu mai poluez threadul omului in weekendul 12-13 mai sau 19-20 mai esti in Bucuresti? si in ce zona te gasesc ?
Logan 1.4i 8v 75CP - 150 RON
Logan 1.6i 8v 90CP - 150 RON
Logan 1.6i 16v 105CP - 150 RON
Motorizari diesel:
Logan 1.5 dCi 65CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 70CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 85CP - 350 RON
New Logan 1.5 dCi 75CP - 650 RON
New Logan 1.5 dCi 90CP - 650 RON
Duster 1.5dCi 90CP - 650 RON
Duster 1.5dCi 110CP - 650 RON
Dacia Solenza 1.4i 75CP - 150 RON
Dacia SuperNova 1.4i 75CP - 150 RON
Pentru programari va rog sa ma contactati telefonic la 0751.194.100. Durata de lucru - 20-30 minute si modificarea de soft se face direct prin mufa de diagnoza a masinii. Operatiunea este perfect reversibila si se poate reveni in orice moment la setarile de fabrica.
Salut Doc!
Te rog spune-mi daca ai pe cineva .(de incredere) in Galati sau cand ajungi pe aici. As vrea sa fac si eu chiptuning la Loganul meu de 1.4
Mutumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment