If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Logan 1.4i 8v 75CP - 150 RON
Logan 1.6i 8v 90CP - 150 RON
Logan 1.6i 16v 105CP - 150 RON
Chiptuning Dacia Motorizari diesel:
Logan 1.5 dCi 65CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 70CP - 350 RON
Logan 1.5 dCi 85CP - 350 RON
New Logan 1.5 dCi 75CP - 650 RON
New Logan 1.5 dCi 90CP - 650 RON
Duster 1.5dCi 90CP - 650 RON
Duster 1.5dCi 110CP - 650 RON
Dacia Solenza 1.4i 75CP - 150 RON
Dacia SuperNova 1.4i 75CP - 150 RON
Pentru programari va rog sa ma contactati telefonic la 0751.194.100. Durata de lucru - 20-30 minute si modificarea de soft se face direct prin mufa de diagnoza a masinii. Operatiunea este perfect reversibila si se poate reveni in orice moment la setarile de fabrica.
V-as ajuta cu placere, local nu am niciun dealer Dimsport care sa va poata ajuta.Iar eu, drum spre Tg. Mures nu prea asa de curand. Nu pot decat sa anunt aici pe forum, cand am drumuri prin tara si ar putea fi mai aproape de voi.
Am sa postez un link catre un articol din TopGear, revista auto care testeaza un motor de 1.4i aspirat cu tuning:
Descoperă cele mai noi articole despre mașini electrice, hibride, benzină și diesel, tuning, Formula 1, raliuri și motociclete pe TopGear.ro. Totul despre auto!
Deci va trebui sa-mi fac un drum spre Tg. Mures sau zone apropiate. Ma uit in seara asta in calendar si daca am si un concurs in zona, imi iau liber de acasa si trec pe la voi. A fost acum o saptamana ceva concurs de mtb la Tg. Mures dar eu am toata casa in santier si n-am avut cum sa vin.
Am si eu o intrebare cu privire la limitarea electronica a turatiei. Ecu poate face diferenta intre turatul in gol (in neutru sau cu ambreiajul calcat) si taratul in sarcina?
Sa ma fac mai inteles, as vrea sa stiu daca pot pune o limitare in gol si o alta limitare in sarcina.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment