If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
La unele masini exista aceasta functie de launch control, insa nu si la Logan. Totusi am sa verific un limitator la un 1.4i sa vad daca imi taie turatia doar pe treapta 1 sau pe loc.
Maine ajung prin Buzau. Pentru eventuale programari la chiptuning ma gasiti la 0751.194.100.
La unele masini exista aceasta functie de launch control, insa nu si la Logan. Totusi am sa verific un limitator la un 1.4i sa vad daca imi taie turatia doar pe treapta 1 sau pe loc.
Maine ajung prin Buzau. Pentru eventuale programari la chiptuning ma gasiti la 0751.194.100.
pe sirius34 e posibila chestia asta,dar modificarea nu se face din calibrare,ci e altundeva in flash.La sirius32 pe RS iarasi este posibila.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
sal....am facut si eu o remapare la logan 1,4 acum 3 ani si cred ca sa cam dus efectul.....))))
se poate face din nou si daca da cand?.....sunt din timisoara
deci aia nu se sterge asa cum crezi tu sau se invecheste.cred ca mai degraba s-a uzat ceva.verifica si tu o bujie ,o bobina ,o clapeta un senzor ceva, ca de acolo cred ca nu mai merge ca la inceput.
efectul nu s-a dus, nu-l mai simti tu, ca te-ai obisnuti prea bine cu masina. compara loganul tau cu unul stock, sa vezi ca efectul e inca acolo, nu s-a demagnetizat banda
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Sambata voi da o fuga pe la Regionala din Mioveni. Am chef de plimbare cu DelSol-ul si cred ca ma alatur grupului care pleaca de sambata sau vineri.
Deci ne putem vedea pentru chiptuning si acolo, ma refer la cei care sunt din alte orase si nu au cum sa ajunga la mine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment