If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
pentru cei interesati, dar cu GPL, va anunt ca efectele remaparii se simt si in cazul instalatiilor ce copiaza fidel softul masinii (in cazul me Tomasetto Stag 300plus). Data fiind cifra octanica mare a gazului, crezi ca se mai poate umbla nitel la avans sau timpi injectie? sau daca se poate face un "chiptuning" la calculatorul GPL?
Nu merge, las-o asa, am incercat eu la mesterii de la GPL, n-ai vrea sa-ti miroasa a gaz pe aeroterma de-ti va da de gandit ca daca aprinzi o bricheta vei sari in aer. Prea mult gaz strica.
Vezi daca rezolvi ceva, cu presiunea mai mare de GPL eu unul n-am rezolvat insa parametrii de la GPL s-au adaptat singuri dupa ceva vreme. Am fost sa schimb niste sigurante arse de la calculatorul de GPL caci nu mai functionase iar dupa ce problema a fost remediata, mesterul mi-a spus ca parametrii sunt foarte buni...de la forja cred si eu ca a crescut presiunea aia)). Ma gandesc daca tot modific motorul si adaptez softul pe benzina, daca se va adapta softul de GPL, n-as vrea sa am detonatii caci rateurile-mi plac. Practic, modific, modific, adaptez totul la benzina insa cu calculatorul de GPL e mai greu, teoretic il am standard...ca o fi el mai destept si copiaza cum trebuie dupa parametrii de benzina ar fi minunat. Oricum nu-mi trage pe gaz ca pe benzina, prefer sa mearga normal pe gaz fara anomalii chiar daca nu trage, iar pe benzina sa traga cum trebuie.
Din pacate orasele Cluj si Tg. Mures nu le avem acoperite. Poate pe anul acesta gasim colaboratori si in aceste orase. Acestia pot fi si din randul membrilor forumului loganclub.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment