consumul scade putin de tot daca nu o alergi. daca o alergi, va consuma mai mult decat atunci cand era stock si o alergai cat putea ea. puterea aia mai multa trebuie sa vina de undeva, nu?
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dmn View PostBuna am si eu un logan 1.5 dci 65 cp...
Cat de mare este riscul ca in timp sa-mi cedeze cutia de viteze?
Consumul va scadea cu 1-2% ?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by dmn View PostBuna am si eu un logan 1.5 dci 65 cp si m-ar interesa si pe mine o resoftare dar inainte as vrea sa ma documentez mai exact despre aceasta operatiune inaite de a face marele pas.Am citit mai multe posturi si mi-am cam dat seama despre ce este vorba dar tot am cateva intrebari:
Cat de mare este riscul ca in timp sa-mi cedeze cutia de viteze?
Consumul va scadea cu 1-2% ?
dar se merita remapareaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by Florin 1 View PostAs vrea sa aflu si eu o parere de la tine Doc......ce diferenta exista intre remapare si Powerbox ???
De asemenea, nu se intervine nici asupra ECU-lui, deoarece powerboxul preia datele de la senzori, le optimizeaza si le trimite mai departe calculatorului de injectie, in scopul optimizarii timpilor de injectie. Astfel, se obtine o ardere completa a combustibilului. Datorita arderi in proportii mult mai decat stock, fumul este inexistent!
Optimizandu-se timpii de injectie, consumul scade cu pana la 2 l in functie de conditiile de condus. Datorita reclacularii injectiei, se obtin performante mai mari cu pana la 20%. Aceasta crestere este posibila, deoarece din fabrica, motoarele sunt "tinute" la o valoare cu 35% mai mica decat adevarata capacitate a motorului, datorita elementelor de marketing.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Gmv-ule vinzi castraveti omului. Din ce ai descris tu acolo, powerbox-ul ar trebui sa coste 500-1000 euro ca sa aibă toate funcțiile enumerate. Powerbox-urile de 100-150€ nu fac decât sa mărească presiunea in rampa si astfel creste cantitatea de motorina injectat. Ca sa analizeze informațiile date de ecu ar trebui sa aibă conexiuni cu pedala de acceleratie sau chiar cu calculatorul, ceea ce nu vad la powerbox-urile ieftine.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Asta e definitia pe care am gasit-o pe un site care comercializeaza powerbox-uri ...sincer nu m-am uitat care este pretul ... eu am incercat doar sa arat care e diferenta intre remapare si powerboxLast edited by gmv97; 27 April 2011, 19:59.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Doc si gmv97 multumes pentru informatii.....power boxul care as vrea eu sa-l iau eu era la acelas pret cu remparea si ma gandeam ca asa e cel mai bn deoarece pot sa-l pun sau sa-l scot cand vreau.......dar nu stiu performantele oferite de ambele parti????
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostAsta e definitia pe care am gasit-o pe un site care comercializeaza powerbox-uri ...sincer nu m-am uitat care este pretul ... eu am incercat doar sa arat care e diferenta intre remapare si powerbox
Originally posted by Florin 1 View PostDoc si gmv97 multumes pentru informatii.....power boxul care as vrea eu sa-l iau eu era la acelas pret cu remparea si ma gandeam ca asa e cel mai bn deoarece pot sa-l pun sau sa-l scot cand vreau.......dar nu stiu performantele oferite de ambele parti????
Originally posted by MihaitzaMCV View PostO resoftare pt un Renault Clio 1.5 dci de 85cp
se poate face ? Si cat ar costa ?
Din ce an este Clio? Este modelul nou? Modificare se poate face dar spune-mi modelul ca sa stiu ce tip ecu are si iti dau pretul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostModelul e din 2008 parca .. e modelul nou oricum ..
Originally posted by Florin 1 View Postok....multumesc foarte mult Doc...pana la .urma cred ca ma hotarasc la o remapareOferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Cu placere.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment