If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Daca insista ei cu accelerari la blana instant, scoate noxe, si nu treci (la diesel). Dar se rezolva cu nenea inspectorul (care daca vrea te pica, daca vrea, te trece oricum, adica si cu si fara remapare). Eu mi-am facut remapare, se simte, sunt multumit, dar un nenea nemultumit, nu m-a trecut la un itp facut pe bune. Acum am 30 de zile sa rezolv observatiile (noxele). Asa ca inainte de itp, ori te duci si-i dai blana, sa nu mai aiba ce sa mai gaseasca, ori faci un cadou lu nenea inspectoru.
Orice masina diesel fara DPF poate pica testul ITP daca ii acorzi un pic de atentie inainte de testare. Nu mergeti cu masina la ITP daca inainte de test ati mers foarte mult in oras. Parcurgeti cativa km in afara orasului la turatie mai mare 3500-4000RPM pentru a curata catalizatorul si evacuarea de funinginea adunata din cauza mersului subturat.
Intr-adevar, inainte sa merg la inspectia ITP, am facut-o dupa o perioada (destul de lunga) in care am mers 95% numai in oras.. Si nenea de acolo mi-a zis acelasi lucru: s-o scot la drum, si sa ma dau la ea. Dupa ce am facut asta, am incercat si eu accelerari bruste pe loc si fumul arata mult mai "prietenos".. Si eu care credeam ca o oarecare conducere "sportiva" (daca se poate spune asta pe dieselu de la logan) ar fi de ajuns pentru aerisirile necesare.
eu cred ca reprezinta o garantie faptul ca nu o sa gasesti reclamatii pe acest topic.
am stage 2 si sunt mai mult decat multumit (in ceea ce priveste un logan)
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
@cobra: ma suni la 0751-194.100 si gasim o solutie sa ne vedem.
@razvan: nu vad de ce ai face acest lucru la 1.4i. Mapele de 1.6i nu se potrivesc cu motorul de 1.4i.
Astazi ajung la Slobozia. Daca este cineva interesat de remapare Logan in aceasta locatie sa-mi trimita PM cu numarul de telefon. La Bran am facut fericiti 2 posesori de Logan. Poate ne povestesc aici impresii dupa remapare.
Va povestesc eu. Am facut remap in decembrie 2010 facut la Dim, stage1. Masina e mult mai sprintena in acelasi regim de turatii. Ma bate un gand sa trec la stage2. Cum rezolv problema cu banii voi cauta un dealer Dimsport (sau obtin o sponsorizare, Doc, ce spui?).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment