Salut, prin hunedoara ai ceva dealeri la care pot face resoftare la 1.4 mpi ?momentan am o resoftare cam aiurea facuta acum ceva timp de o persoana cam "dubioasa''
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
daca ai drum in timisoara te rezolv eu Am mai facut la un baiat din Petrosani .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
La Petrosani nu ajung prea curand,dar posibil in data de 14 August sa ajung la Ranca si pe 20-21 August la Sibiu.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by Fyrestarter View Post@doc: care e diferenţa dintre stage 1 şi 2 ca putere şi cuplu? Se poate pune direct stage 2 pe un 1,5 de 68 de cai şi la ce preţ? Zici că vi în Sibiu în august; iei sculele cu tine?
Originally posted by sabinus View PostSalut.. as vrea sa fac si eu o programare in Bucuresti pentru chiptuning la Logan 1.5 DCi 70CP. Cand ar fi timp ?
Care este pretul pt. stage 1 / stage 2 ?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Nu, nu am.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Salut Doc. Am un Logan Ambition, Aprilie 2008, 1.5 dCi E4, 50 kw, 58000 km. M-ar interesa o remapare stage 1. Masina e cumparata in leasing, deci pana o achit este proprietatea firmei de leasing si ca utilizator in talon e trecut tata. Daca ma hotarasc o aduc, e vreo problema daca vin eu? Bineinteles, cu toate actele la mine. Pretul s-a mai schimbat?Last edited by Aragorn; 16 August 2011, 14:17.Logan Prestige - 2008 - 1.5 dCi 85 CP
Comment
-
Normal ca o poti aduce tu, daca ai carnet. Nu iti cer actele masinii pentru o simpla modificare de soft. Pretul a ramas acelasi - 350 RON pentru 1.5dCi.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
DOC, dupa aproape doi ani de cand nimeni nu-i da de cap tremuratului dintre 2000 si 2500 de ture si un motor desfacut, inclin sa cred ca mapa ta are o mica hiba acolo. crezi ca putem sa ne vedem intr-o zi sa o mai ajustam cumva? e ca si cum bobina nu primeste semnal pe un cilindru, sau da scanteie gresit. motorul "balbaie"si se zguduie. doar la turatiile alea. in rest mere ca ceaiu.
Comment
Comment