Are numarul de telefon in semnatura...
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Salut,
Aveti idee daca cumva afecteaza scurtand durata de viata?sau defectandu-se mai repede?Sau pur si simplu fiind acelasi motor pe Logan,Sandero,Duster,Lodgy etc,dar cu diferente de soft pentru a obtine 75,90 sau 110 cp nu este nici cea mai mica problema?
Comment
-
Modificarile Stage 1 si Stage 2 nu afecteaza durata de viata a motorului.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by Madutzu25 View PostUn stage 1 nu afecteaza cu nimic. Cel mai bine suna-l pe Doc si te lamureste el
Multumesc mult
Originally posted by Doc View PostModificarile Stage 1 si Stage 2 nu afecteaza durata de viata a motorului.
Modul eco mode mai functioneaza dupa asta?indiferent de stage?
Comment
-
Cine a zis ca scoate fum??? Sau unde ai vazut Logan-uri DCi cu Stage 1 facut de mine sa scoata fum?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Nici la STAGE 2 nu am aplicat reteta cu fum. ;)Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Negresit toate situ rile specializate remap, pot da "" din fiecare, asigura un consum scazut cu min 10% daca se mentine acelasi stil de condus pt DCI. Asta inseamna ca in loc de 4% la 100km/h tb sa imi consume dupa remap max 3,6%.
Imi poate garanta cineva aceasta situatie? Daca da, maine ma programez la remap. Multumesc.
Comment
-
Salut. Prima incertitudine. Eu nu vreau sa ramana la fel. Vreau sa dau banii pe o chestie clara. Se garanteaza ca scade consumul cu min 10% la acelas stil de condus.
Vreau sa vad in bord un consum mai mic cu cca 10%.
Ne poate lamuri dl DOC daca la 100km/h RV activat scade cu cca 10%. Ne poate garanta ca nu se fac "corectii" ale CB astfel incat sa ascunda consumul real?
Vreau sa imi fac remap, insa inainte de a da banii vreau sa stiu pe ce ii dau.
Am rasfoit forumul, nu sunt amator. Insa avem de la incantati pana la frustrati.
Deci...scade sau nu? Argumente de genul ...nu poti avea mai multa putere cu acelasi consum ma ajuta spre deloc. Nici nu se cere asa ceva. Se stie clar ca daca ii dai talpa creste.
Comment
-
Comment