Acelasi lucru, toata lumea este multumita de varianta respectiva.
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
-
Tocmai ce am trecut prin Brasov (de doua ori) acum 2 zile insa nu pot sa-ti spun cand ajung iar in oras. Trimite-mi un PM cu numarul de telefon si te anunt cand ajung in Brasov.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Originally posted by B13GVX View Postsal doc...am si eu o intrebare : Cand mai te duci la intalirea loganistilor de la polivalenta ca m ar interesa si pe mine o remapare ?
Originally posted by danni View Postprin pitesti ajungi sa zic zilele astea sau in viitor?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Ai PM cu pretul pentru modificare.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Doc ce-mi recomanzi sa umblu sau nu la tija de la westgate?
Am remaparea facuta la tine varianta race(Logan 1.5 Dci din 2007-68 Cp initial), masurati 98 Cp si 195 Nm,iar pe ceasul de boost instalat presiunea maxima indicata este de 0.9 - 1.
Astept raspuns.
Multumesc.Last edited by FastFurious; 7 January 2010, 11:28.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Ti-am spus deja parerea mea la telefon, este alegerea ta daca umbli sau nu la tija. Ajustarea tijei de la wastgate nu face decat sa mareasca presiunea (mai mult la turatie mica) insa ca si efect secundar ar fi variatiile presiune.
@danni: daca va adunati cateva Logan-uri la Pitesti dau eu o fuga in weekend doar pentru asta. Numai sa ma anuntati din timp ca sa nu imi fac program.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
salut doc , sambata vii la polivalenta ? sau in seara asta la fulger ? ca vreu si eu niste scurgeri de date de la tine spre mufa din torpedou )Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Nu cred ca in seara asta ajung la fulger, dar maine sigur vin la Polivalenta. Ne auzim maine la intalnire.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Modificarile de soft actuale sunt aproape de limita, un pic mai sus inseamna functionare incorecta a motorului.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
Comment