@vasile78 tu ai chiptuning?
Dauneaza sau nu chiptuning-ul?
Collapse
X
-
@Razvy ce spui tu acolo stiu ca se cheama custom map, care este mult mai scumpa, pentru 150 lei o sa le vezi pe toate la fel. (scuze daca am inteles gresit, un cunoscator sa ma corecteze)
@maestrupiersic nu am, si daca-ti pui vreodata te sfatuiesc sa-ti pui pe masina ta.
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postvasile, nu e vorba ca nu-l poti descarca, o harta are maxim 5 MB, dar fiecare harta e custom, nu o sa vezi 2 la fel.
De ce crezi ca nu-ti scrie pe loc harta noua?
La 150 lei este acelasi chiptuning care pe un renault clio / megane / cu motor pe benzina aspirat costa 150 euro .
Asta e oferta disponibila pentru posesorii de logan, pentru ca sunt multe.Last edited by Cristi_Xp; 11 January 2012, 00:51.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
razvi, aia e harta timisoarei, de 5 mega... un dump de flash/eeprom are in majoritatea cazurilor sub 1mega.
franz, daca tu poti prin dieta zilnica sa alergi de la tm la viena cu 30km/h zilnic, dar o faci doar o data/sapt, nu nseamna ca daca-ti schimbi nevasta cu una care te pune sa alergi de 2 ori/sap esti suprasolicitat. cam asa e si cu chiptuningul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostChiar ma intrebam de ce se intampla asta. Manopera "chiptunerului" e aceiasi, sculele tot alea sunt in mare parte.... Cumperi un windows mai ieftin decat unele chiptunereli din astea, si ala e soft unde s-a lucrat mai mult de o zi si cu mai mult de 1 om.
Originally posted by vasile78 View PostTu ai da "mii" de euro pe "scule" ca sa traiesti apoi din tunarit cu 150 Ron/ masina? Nu-i treaba mea, dar ceva nu suna normal, scuze de of!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
diferenta intre ce ? intre un motor diesel si unul pe benzina ? intreaba pe un thread dedicat,pe threadul asta se discuta altceva si deviezi de la subiect.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment