Model Laureate, motor 1.4 mpi, culoare visiniu. KM: 15400, Pret 2500 EUR. Telefon : 0774048620
AC, Servodirectie, geamuri fata electrice, oglinzi electrice.
Al doilea proprietar.
Am schimbat: kit distributie, ulei+filtre, bujii, lichid frana. Piese originale Renault cumparate de pe epiesadacia.ro.
Anvelope de iarna noi, Debica Frigo 2, DOT 20018.
Interior curat.
Baterie schimbata acum 2 ani.
Alarma Maat.
Ruleaza fara nici un fel de problema.
Prezinta defecte estetice datorate varstei si pastrarii afara.
Singurul minus al masinii este sistemul de dezaburire al lunetei(trebuie inlocuita complet, costa in jur de 100 EUR).
Se întâmpla cateodata ca atunci când masina este la relanti și sunt folosiți diverși consumatori(avarii, geamuri) sa crească câteva secunde temperatura antigelului pe display. Am fost cu ea la electrician și sistemul de răcire merge fără probleme, e o problema electrica comuna la Logan din cauza masei insuficiente.
Accept test la orice service autorizat/reprezentanta.
Masina a fost cumparata anul trecut de la o cunostinta intr-un moment in care am avut nevoie de a doua masina in familie. Nu detin carte de service insa reviziile s-au facut la Meridian.
Pretul este usor negociabil.
ITP, asigurare valabile, se ofera certificat fiscal.
Cer si ofer seriozitate.
AC, Servodirectie, geamuri fata electrice, oglinzi electrice.
Al doilea proprietar.
Am schimbat: kit distributie, ulei+filtre, bujii, lichid frana. Piese originale Renault cumparate de pe epiesadacia.ro.
Anvelope de iarna noi, Debica Frigo 2, DOT 20018.
Interior curat.
Baterie schimbata acum 2 ani.
Alarma Maat.
Ruleaza fara nici un fel de problema.
Prezinta defecte estetice datorate varstei si pastrarii afara.
Singurul minus al masinii este sistemul de dezaburire al lunetei(trebuie inlocuita complet, costa in jur de 100 EUR).
Se întâmpla cateodata ca atunci când masina este la relanti și sunt folosiți diverși consumatori(avarii, geamuri) sa crească câteva secunde temperatura antigelului pe display. Am fost cu ea la electrician și sistemul de răcire merge fără probleme, e o problema electrica comuna la Logan din cauza masei insuficiente.
Accept test la orice service autorizat/reprezentanta.
Masina a fost cumparata anul trecut de la o cunostinta intr-un moment in care am avut nevoie de a doua masina in familie. Nu detin carte de service insa reviziile s-au facut la Meridian.
Pretul este usor negociabil.
ITP, asigurare valabile, se ofera certificat fiscal.
Cer si ofer seriozitate.
Comment