VAND Dacia LOGAN 1.5 DCI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Dacia LOGAN 1.5 DCI

Anul fabricatiei: 2006
    Rulaj: 44800 km
    Culoare: GRI METALIZAT

Model AMBITION
    Distributia schimbata & revizie efectuata la 40500 km.
    Anvelope de iarna noi - Continental TS830, achizionate in octombrie 2011.
    Baterie noua - schimbata luni, 21 nov 2011

Dotari:
    ABS, geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, airbag sofer & pasager, radio-CD, servo directie, computer bord, proiectoare ceata.

Informatii suplimentare:
    primul proprietar, fara accident, carte service, revizii efectuate la reprezentanta. Se pot prezenta facturile.

Pret: 5300 EURO
    Attached Files

ingrijita masina..... cel putin la exterior. bafta la vanzare!!!
    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Ingrijita intr-adevar. De acest aspect se va convinge si viitorul proprietar...
      Sa fie !

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil...
          Masina de nefumator; km parcursi in mare parte in afara orasului...

Comment

Pretul e cam mare. Nu zic ca merita sau nu masina ta banii pe care ii ceri, dar preturile au scazut mult....Vezi pe net cam la ce pret sunt....Asta in cazul in care chiar vrei sa vinzi masina.

Comment

Fiecare vinde sau cere (cu )cat vrea pe masina lui...De asta am ajuns toti sa vindem masinile la pret de nimic ....ca vin unii sau altii care oricum nu cumpara dar dau ei sfaturi in legatura cu preturile...
              @ DIESEL ,scuze de interventie si considera postul meu un up....

Comment

Nu baga in seama comentariile celor "foarte informati"!!!
                Bafta la vinzare!!!

Comment

Total de acord cu cele mentionate de ROY. Nici nu se pune problema de scuze, ba chiar iti multumesc pentru exprimarea opiniei !

@LoganPetre
                  In legatura cu pretul:
                  - nu am mentionat in anunt ca ma grabesc sau ca vreau sa "scap" de masina, avand in vedere ca nu a fost implicata in vreun accident, nu are probleme tehnice (din contra, a fost o masina bine intretinuta), nu sunt samsar...
                  Motivul vanzarii: folosesc o alta masina, motiv pentru care Loganul sta mai mult in parcare (dovada si numarul relativ mic de km).

- pret "mare"...in raport cu ce ?
                  Am vazut ofertele de "pe net" si am gasit chiar putine anunturi cu aceleasi conditii = sub 50k km, cu distributia facuta, motor diesel, dotare AMBITION...etc.
                  Daca te referi la ofertele de 3-4k EURO, am rugamintea sa le studiezi cu o mai mare atentie si apoi sa tragi concluziile.
                  Poti sa iei in calcul si pretul masinii, in conditiile in care ar fi fost noua + alarma = aprox. 11k EURO.

- pretul este negociabil la fata locului.
                  Altfel..nu facem decat sa ne dam cu parerea, uneori inutil. Risipa de timp si de energie...

Toate cele bune !

Comment

schimb cu golf 4

am un golf 4 1,9 tdi 90 cp 4 usi rosu scurt vopsea oeriginala,ac abs esp ..daca te intereseaza ...dau diferenta ..

Comment

Trebuie sa ai probleme grave daca dai un Golf pe un Logan, si nu a specificat nicaieri ca face schimburi.

Spor la vanzarea Loganului ca arata bine si este intretinuta bine.
                      Daca eu am dat 1,4 MPI cu 30mii km din 2006 cu 4000 euro acum 3 luni si tu o sa poti sa dai masina la pretul cerut mai ales ca este dci, numai ca trebuie sa ii gasesti prprietarul.
                      real power..... diesel power by

Comment

Intr-adevar, nu fac schimburi.Cred ca ar fi trebuit sa mentionez...
                        Alte observatii:
                        - am utilizat tot timpul huse: atat pentru scaune, cat si pentru bancheta spate.
                        - am alimentat intotdeauna de la benzinarii..si NU de la diferiti "comercianti".

Multumesc cosmindan !
                        La multi ani, dragi romani !

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF