In legatura cu taxa este clar o mare tampenie.Gandeste-te ca un om pateste ceva si are mare nevoie de niste banii. Pana acum de maxima urgenta iti vindeai masina si ieseai din situatie. Ce faci de acum incolo,ca nu mai poti vinde masina. Iar cat despre cine polueaza mai mult, cu siguranta loganul E3 polueaza mult mai mult decat suv-ul E5. In primul rand acesta din urma nu scoate funingine.
VAND Dacia LOGAN 1.5 DCI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@adicata2003
Nu cred ca ai dreptate....Norma de poluare este calculata in functie de capacitatea cilindrica si de noxe. Da un search pe google si vezi cat polueaza masinile E5 mai adevarate. Loganul cel mai poluant scoate 180grame/Km. Ce zici de asta:
La Mercedes C Klasse, versiunea diesel de 136 CP emana 149 g/km, in timp ce versiunea pe benzina, de doua ori mai puternica, are un nivel de 239 g/km. La gama S Klasse emisiile variaza intre 220 si 355 g/km.
Comment
-
DIESEL1.5 - este 2006 si nu se mai cauta asa ceva in ziua de azi .Multi cauta 2008 .
Mai bine o pastrezi si te bucuri de ea, decat sa o dai pe nimic.
Eu am avut norocul sa o vand pe a mea anul trecut in octombrie ca de nu ranaem cu ea si o priveam cum rugineste.real power..... diesel power by
Comment
Comment