anunt valabil
VAND Dacia LOGAN 1.5 DCI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu taxa asta noua cred ca o sa ne fie foarte greu sa mai vindem masinile eu unul sunt fericit am reusit sa vand acum cateva sapatamani Loganu-l 1.5dci 38000 km cu 4200 euro.http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...an-938525.html
Comment
-
In special pentru diesel1.5:
am incercat doar sa iti fiu de ajutor, in cazul in care doreai sa vinzi masina. Nu am vrut sa te insult, asta e viata, pretul de piata nu e cel corect, fata de cat ar merita masina. Sa speram ca taxa asta noua va fi retrasa.
Si eu am un ambition 1.5dci din iunie 2006, E3. Daca pana in noiembrie 2011, pana cand mai puteam vinde loganul (in cazul in care as fi dorit asta), as fi luat un maxim 3500 euro pe el, asa cum am sugerat si in noiembrie pe topicul asta, acum taxa de poluare este 2992 euro. Ar insemna sa iau pe el, daca chiar as vrea sa-l vand, maxim 500 euro.....
Daca ar fi fost fabricat cu cateva luni mai tarziu, ar fi fost E4 iar taxa era putin peste 1000 euro....mai puteam lua acum 2000 pe el....Sa nu mai zic ca daca era din ianuarie 2007, DACIA suporta taxa de prima inmatriculare.
Asta e viata celor care permit alesilor sa faca ce vor, cand vor, cat vor si cand legile se schimba de la un an la altul...De ce astia care ne conduc nu au luat in considerare faptul ca masinile E3 polueaza fff putin mai mult decat cele E4, mai ales ca DACIA a inceput productia Loganului cu E3 si nu cu E4? Asa ne trebuie daca ne-am cumparat masini Made in Romania..
Oameni buni! Cine polueaza mai mult: un SUV E5 diesel care consuma 15L/100Km sau un amarat de logan E3 diesel care consuma in medie 5L/100Km???????????????????
Care principiu cum ca poluatorul plateste?????????????????????????????
Comment
Comment