Din cauza unor probleme personale sunt nevoit sa scot masina la vanzare
Este vorba de un Logan model Laureate Plus an 2006 Albastru Marin ( octombrie parca )
Sunt al doilea proprietar, masina am cumparat-o de la o cunostinta de familie la 95.xxx km. Masinii de cum a fost cumparata de primul proprietar i s-au imbracat scaunele/tetierele in tapiterie imitatie piele deci tapiteria originala este ca noua.
Kilometri mai sus precizati au fost facuti de primul proprietar in excursii prin Europa, masina pana anul trecut a fost folosita de zi cu zi in Italia.
Am luat-o pe baza de incredere fara sa ii fac nici un test si nu am fost dezamagit in nici un fel de Logan.
Sunt extrem de multumit de aceasta masina si daca acum sunt nevoit sa o vand cand imi revin tot Logan imi voi lua.
Asadar dotarile masinii:
- resoft la Dimsport Bucuresti
- Geamuri electrice fata/spate; geam sofer buton cu impuls
- Oglinzi Prestige in culoarea masinii electrice + incalzite
- ceasuri bord Prestige albe cu display negativ + computer bord
- Inchidere centralizata pe cheie + alarma Discovery cu Pager
- Deschidere portbagaj buton interior + buton pe pager
- ABS
- 2x Airbag
- A/C curatat sistem + completare freon August 2011
- MP3 Player Pioneer
- Consola centrala imbracata in folie de carbon 3d
- tapiterie imitatie piele
- folie autorizata RAR fata 50% / spate 5%
- etc
Masina in prezent are 121.xxx km, revizia facuta la 116.xxx km.
Ce a fost schimbat:
- kit distributie Contitech
- curea accesorii Contitech
- pompa apa Airtex
- bujii beru
- antigel
- termostat
- filtre aer, ulei Mann
- ulei motor Castrol 5W40
Am factura cu total de plata 1104 RON
In pretul masinii intra si 4 cauciucuri de iarna Debica Frigo rulate max 2000km, am factura + garantie 2 ani
Masina este incaltata pe fata 2 Debica Passio rulaj 1000km (factura + garantie 2 ani) iar pe spate 2 Montana Elite 3 rulaj cam 15mii km
Accept orice test. Loganul nu a suferit nici un accident doar micile zgarieturi de prin minunatele parcari ale capitalei.
Am pus anuntul momentan doar aici si sper ca masina sa ramana la un membru logan club sa o mai vad din cand in cand.
Pretul este 4000E usor neg
Numar contact: 0740901576
Se poate viziona in Bucuresti zona Dristor - parcata pe langa masina lui Dragman :P
Este vorba de un Logan model Laureate Plus an 2006 Albastru Marin ( octombrie parca )
Sunt al doilea proprietar, masina am cumparat-o de la o cunostinta de familie la 95.xxx km. Masinii de cum a fost cumparata de primul proprietar i s-au imbracat scaunele/tetierele in tapiterie imitatie piele deci tapiteria originala este ca noua.
Kilometri mai sus precizati au fost facuti de primul proprietar in excursii prin Europa, masina pana anul trecut a fost folosita de zi cu zi in Italia.
Am luat-o pe baza de incredere fara sa ii fac nici un test si nu am fost dezamagit in nici un fel de Logan.
Sunt extrem de multumit de aceasta masina si daca acum sunt nevoit sa o vand cand imi revin tot Logan imi voi lua.
Asadar dotarile masinii:
- resoft la Dimsport Bucuresti
- Geamuri electrice fata/spate; geam sofer buton cu impuls
- Oglinzi Prestige in culoarea masinii electrice + incalzite
- ceasuri bord Prestige albe cu display negativ + computer bord
- Inchidere centralizata pe cheie + alarma Discovery cu Pager
- Deschidere portbagaj buton interior + buton pe pager
- ABS
- 2x Airbag
- A/C curatat sistem + completare freon August 2011
- MP3 Player Pioneer
- Consola centrala imbracata in folie de carbon 3d
- tapiterie imitatie piele
- folie autorizata RAR fata 50% / spate 5%
- etc
Masina in prezent are 121.xxx km, revizia facuta la 116.xxx km.
Ce a fost schimbat:
- kit distributie Contitech
- curea accesorii Contitech
- pompa apa Airtex
- bujii beru
- antigel
- termostat
- filtre aer, ulei Mann
- ulei motor Castrol 5W40
Am factura cu total de plata 1104 RON
In pretul masinii intra si 4 cauciucuri de iarna Debica Frigo rulate max 2000km, am factura + garantie 2 ani
Masina este incaltata pe fata 2 Debica Passio rulaj 1000km (factura + garantie 2 ani) iar pe spate 2 Montana Elite 3 rulaj cam 15mii km
Accept orice test. Loganul nu a suferit nici un accident doar micile zgarieturi de prin minunatele parcari ale capitalei.
Am pus anuntul momentan doar aici si sper ca masina sa ramana la un membru logan club sa o mai vad din cand in cand.
Pretul este 4000E usor neg
Numar contact: 0740901576
Se poate viziona in Bucuresti zona Dristor - parcata pe langa masina lui Dragman :P
Comment