[VAND]Skoda Octavia 2 - 1.4 16v 80 Cai Fabricatie Mai 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND]Skoda Octavia 2 - 1.4 16v 80 Cai Fabricatie Mai 2011

[VAND]Skoda Octavia 2 - 1.4 16v 80 cai fabricatie mai 2011
    - Garantie valabila inca 1 an Porsche Romania
    - Primul proprietar
    - Kilometri reali 18.300 rulati 90% in strainatate
    - Masina tinuta la garaj
    - Stare impecabila atat tehnic si visual (masina arata si functioneaza ca noua)
    - Revizie la zi Porsche Romania(carte tehnica)
    - Alarma Vyper cu modul GSM (apelare telefonica) si senzori de parcare montat la Skoda.
    - Dotari: ABS, ASR, aer conditionat, servodirectie asistata, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, folie solara autorizata RAR fata-spate, cotiera refrigeranta, volan reglabil 2 axe, computer de bord, inchidere centralizata, scaune reglabile, bancheta rabatabila, Sistem CD-MP3 Player Skoda 8 boxe
    - Consum 5% afara si 8% in oras
    - Anvelope Continental (de vara)
    - Bonus set 4 jenti+anvelope Vredestein(Germania) aproape noi iarna rulate pe masina doar 1.000 de km iarna trecuta!!

Pret 8900 euro

0726.598.439
    Attached Files

5% la 90 km/h si 8% in Bucuresti la o viteza medie de 30 km/h.
    Ti-am dat replica pt ca ai postat gratuit aceste informatii, pt a induce in eroare.
    Am mers ceva km cu o jucarica dintr-asta prin oras, si nici vorba de ce consumuri spui dumneata.
    Fi onest, ca nu doare

Comment

Skoda Octavia2, modelul afisat aici nu se mai fabrica de la sfarsitul anului 2008 de cand a aparut faceliftul deci nici vorba de fabricatie 05.2011 - cred ca mai degraba pare Octavia TOUR2 care are designul exterior al Octaviei2 caz in care este plauzibila data fabricatiei.
      Baga un VIN ca sa ne lamurim - ideea e ca am un coleg de servici care asteapta de mult o Octavia la vanzare.
      Last edited by Cromatic; 24 August 2012, 09:03.

Comment

Nu am nici un chef sa raspund la intrebari rautacioase.

Se poate inchide topicul !

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google