Se vinde Dacia Logan 1.4 MPI Laureate Plus
Data fabricatie 02/2007
Data prima inmatriculare 05/2007
Nr kilometri: 61.000
Garantie Anti-coroziune pana in luna a 5a a anului 2013
Unic proprietar - acte in regula, taxe la zi, eliberare fiscal pe loc - VT pana in 06.2013!
Dotari de fabrica:
Computer de bord
Servodirectie
Proiectoare
Reglare electrica a oglinzilor; oglinzi incalzite
airbag-ul de pasager poate fi dezactivat sau activat (in cazul montarii/demontarii scaunului de copil in locul dreapta fata)
Aer Conditionat
ABS cu AFR (asistare la franare de urgenta)
mp3 player cu 4 difuzoare
4 geamuri electrice
2 airbag-uri
scaun sofer reglabil in zona lombara si pe inaltime
Multiple imbunatatiri:
- alarma Skorpion
- bixenon
- filtru de aer "Air by Corneliu" - mai multe info aici
- resoftare ECU
- scos emblema din grila fata si prelungit lamele astfel incat sa se uneasca
- schimbat leduri in bord in culoare albastra (lumina uniforma)
- folii omologate laterale spate+luneta (SOLARZONE - cu garantie)
- vopsit consola centrala, aeratoare, tunel frana de mana in culoarea masinii, am consola centrala in culoarea originala, aeratoare in culoarea originala (pentru cine doreste gri-ul acela fad de fabrica)
Masina n-a urmat un tratament riguros de tuning ci am customizat-o dupa cum am simtit eu nevoia! Toate modificarile care le are efectuate pot fi reversate si adusa la forma originala!
Masina se da la pachet cu 4 anvelope de iarna (cumparate de noi - rulate 2 sezoane maxim 10.000km facuti in ambele ierni) - actualmente masina este echipata cu anvelope noi Viking Citytech (firma norvegiana cu licenta Continental) - anvelopele de vara sunt rulate maxim 5000km!
Pot fi contactat la nr de telefon 0755976553 sau prin PM!
Atasez si un link cu prezentarea interiorului AICI
In poze mai apar dungi albe - sunt de la ceara de polish - am omis sa le sterg cum se cuvine
Masina poate fi vazuta in Resita
Pretul este negociabil in limita bunului simt - 4599 euro!
Rog fara comentarii de prost gust! Va multumesc! Sunt deschis la orice oferta rezonabila (cine e cu adevarat interesat poate sa ma sune si discutam)
AM CITIT REGULAMENTUL SI SUNT DE ACORD CU EL!
Data fabricatie 02/2007
Data prima inmatriculare 05/2007
Nr kilometri: 61.000
Garantie Anti-coroziune pana in luna a 5a a anului 2013
Unic proprietar - acte in regula, taxe la zi, eliberare fiscal pe loc - VT pana in 06.2013!
Dotari de fabrica:
Computer de bord
Servodirectie
Proiectoare
Reglare electrica a oglinzilor; oglinzi incalzite
airbag-ul de pasager poate fi dezactivat sau activat (in cazul montarii/demontarii scaunului de copil in locul dreapta fata)
Aer Conditionat
ABS cu AFR (asistare la franare de urgenta)
mp3 player cu 4 difuzoare
4 geamuri electrice
2 airbag-uri
scaun sofer reglabil in zona lombara si pe inaltime
Multiple imbunatatiri:
- alarma Skorpion
- bixenon
- filtru de aer "Air by Corneliu" - mai multe info aici
- resoftare ECU
- scos emblema din grila fata si prelungit lamele astfel incat sa se uneasca
- schimbat leduri in bord in culoare albastra (lumina uniforma)
- folii omologate laterale spate+luneta (SOLARZONE - cu garantie)
- vopsit consola centrala, aeratoare, tunel frana de mana in culoarea masinii, am consola centrala in culoarea originala, aeratoare in culoarea originala (pentru cine doreste gri-ul acela fad de fabrica)
Masina n-a urmat un tratament riguros de tuning ci am customizat-o dupa cum am simtit eu nevoia! Toate modificarile care le are efectuate pot fi reversate si adusa la forma originala!
Masina se da la pachet cu 4 anvelope de iarna (cumparate de noi - rulate 2 sezoane maxim 10.000km facuti in ambele ierni) - actualmente masina este echipata cu anvelope noi Viking Citytech (firma norvegiana cu licenta Continental) - anvelopele de vara sunt rulate maxim 5000km!
Pot fi contactat la nr de telefon 0755976553 sau prin PM!
Atasez si un link cu prezentarea interiorului AICI
In poze mai apar dungi albe - sunt de la ceara de polish - am omis sa le sterg cum se cuvine
Masina poate fi vazuta in Resita
Pretul este negociabil in limita bunului simt - 4599 euro!
Rog fara comentarii de prost gust! Va multumesc! Sunt deschis la orice oferta rezonabila (cine e cu adevarat interesat poate sa ma sune si discutam)
AM CITIT REGULAMENTUL SI SUNT DE ACORD CU EL!
Comment