Up. Masinuta valabila. Pretul nu e batut in cuie, mai umblam un pic la el.
Se Vinde Logan Kiss FM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Logan valabil. Sa mai specific ca are taxa de prima inmatriculare platita, deci noul proprietar nu mai plateste nimic.Last edited by robertkiran; 10 March 2013, 12:02.
Comment
-
-
Originally posted by robertkiran View PostSe vinde Logan Kiss FM. A fost cumparat in noiembrie 2007. Are numai 24000 km (astazi, 29-10-2012 cand am facut pozele avea 23968 km). Pe spate am cauciucurile originale cu care a venit incaltata (Michelin). Dotari:
l.
Motivul pentru care ai schimbat cauciucurile fata?
Comment
-
Masina chiar are 25002 km. Volanul arata normal. Husele ... de au fost low cost. Atentie, sunt huse cumparate din magazin, ce se vede in poze nu e tapiteria masinii, ci husele cu care am imbracat scaunele. Covorasele sunt nespalate. Cauciucurile de pe fata au fost schimbate. In parcare la mine (habar nu am cine a fost idiotul) cineva mi-a facut pe cauciucul din dreapta fata o taietura de vreo 2-3 cm (cred ca a bagat un cutit). Taietura a fost facuta pe laterala. L-am dus la vulcanizare mi-a spus ca pot sa il arunc. Am cumparat un cauciuc nou si l-am montat pe partea dreapta. Ca sa nu umblu cu un cauciuc nou si unul mai uzat, pe partea stanga am montat roata de rezerva. Iar ca rezerva in portbagaj am bagat roata cu cauciucul mai uzat care era pe masina. De fapt am schimbat doar un cauciuc pe fata , celalalt e rezerva. Nici pana azi nu am aflat de ce mi-a fost taiat cauciucul ... de traim in Romania!
Si poze mai noi:Last edited by robertkiran; 11 April 2013, 21:51.
Comment
-
Se umbla cu ocaua mica. (pedala de frana nu poate avea o asemenea uzura dupa doar 25.000 km).
Plus ca pretul este mai mare decat media.
Din punctul meu de vedere, o teapa.
Te rog sa pui un anunt corect! Nu e prima data cand minti cu nerusinare!
Comment
Comment