Vand/schimb Peugeot 607 An 2002

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand/schimb Peugeot 607 An 2002

Se vinde masina consoartei, un Peugeot 607 din 2002, 2200 HDI, 131 cp. Are 230000 km, adusa in 2011 din Spania cu 180000 km. Nu are rost sa zic ca a fost luata de la pesnionar, medic sau profesor, ca toate de pe net sunt aduse asa... Asta am luat-o dintr-un parc auto. E full option, fara piele, navigatie mare, intrare auxiliara tv, dvd, torpedou refrigerat, clima bizonala, jante pe 17 si mai multe nu scriu ca ziceti ca o laud. Motivul vanzarii este ca sotia nu o mai conduce, i-am luat o Fiesta si nu se mai desparte de ea. Pretul pt cine intreaba e de 5500 E, pt cine cumpara mai negociem. Anuntati vecinii, sunati neamurile, se da la schimb cu Vito, T4, Vivaro... Nu refuz nici BMW sau Mercedes cu motor sub 2000 cmc, in banii astia, asa bag masina personala la un proiect nou... La variante pretul nu creste, dar nu nici scade. Mersi
    Attached Files
    Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️

Scade pretul, sau se inchide.
    Nu este posibil sa ceri de 2 ori pretul pietei.

Comment

Stai un pic sa ne intelegem... Asta e amenintare sau ce? Cum Dzeu sa fie de 2 ori pretul pietei? Fara suparare da nu vizitezi piata care trebuie. O masina la 2000 euro e de pe Anglia si neinmatriculata. Numai un logan iei la banii si la anul asta. Scuza-mi lipsa de modestie, dar pretul e aproape de valoarea reala pietei. Daca te deranjeaza anuntul meu, poti sa-l stergi linistit, dar sa se consemneze ca asta e dictatura!!

Comment

Cere cat vrei, ca mi-e lehamite de asemenea intersectari.
        Succes!

http://www.autovit.ro/autoturisme/pe.../?s=p&location[registration]=RO

Comment

Cu tot respectul pt "functia" pe care o detii pe acest site, nu te baga in seama daca nu stii despre ce vb, sau daca tot vrei sa faci pe justitiarul, documenteaza-te inainte si apoi da-i drumu la porumbel. Nu de alta, dar poluezi topic-ul degeaba. Stima

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google