Trimis PM.
[VAND] Dacia SupeRNova Clima 2001
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc!
In ultima perioada am mers mai mult singur cu masina, si pentru drumuri lungi cu prietena folosim Passat-ul ei.
Noutati:
- pe la 80.000 km (nu mai stiu exact, stiu sigur ca era sfarsitul lui martie, o sa ma uit pe factura) am cumparat inca 4 anvelope noi, de vara, Nokian i3, care s-au montat pe jantele de aliaj. Astfel, masina vine cu 2 seturi de anvelope noi, ambele Nokian (W+ de iarna si i3 de vara);
- i-am facut revizia pe la ~81.000 km, am pus ulei Aral 10W-40 si filtre MANN (aer si ulei);
- revizia instalatiei de aer conditionat s-a efectuat prin luna mai, nu ca n-ar fi mers, ci pentru ca am considerat necesar. S-au scos freonul si uleiul din instalatie si s-au incarcat altele proaspete. Brr.
- s-a schimbat rulment roata stanga fata cu piesa originala, la Adras Dr. Taberei (detin factura), la ~ 84300 km;
- am montat 4 bujii NGK BKR6EZ si ax volan original pe la ~ 84400 km;
- i-am schimbat farul dreapta tot cu unul original, nou, pentru ca sticla celui vechi era ingalbenita (am pastrat si farul vechi);
Daca-mi mai aduc aminte, revin cu noutati. Masina merge precum una noua, mica exceptie pe partea de mecanica fiind o planetara care isi face simtita prezenta in curbele stranse luate in plina accelerare. Estetic, aceeasi rugina superficiala.
Pretul nou este de 6500 lei, usor negociabil.
Comment
-
-
Are 8 anvelope noi si 8 jante de aliaj originale, am scris pe pagina precedenta. Anvelopele sunt Nokian (i3, de vara si W+, de iarna), cele de vara au garantie pana in martie 2015, iar cele de iarna pana in octombrie 2014.
Sus cu o masina foarte laudata si apreciata, care merge ireprosabil!
Comment
-
Valabil.
Un anunt complet apare aici:
Reamintesc faptul ca inmatricularea prin metoda partajului (fara plata timbrului de mediu) este valabila pana la 1 Septembrie, cand "scumpii" nostri guvernanti au de gand sa inchida si aceasta portita.
Comment
Comment