[VAND] Dacia SupeRNova Clima 2001

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trimis PM.

Comment

5500 lei pana duminica seara, dupa care se retrage de la vanzare!

Comment

Se poate inchide. Decat s-o vand pe nimic, mai bine o pastrez.

Comment

Redeschis la cerere!
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Multumesc!

In ultima perioada am mers mai mult singur cu masina, si pentru drumuri lungi cu prietena folosim Passat-ul ei.

Noutati:

- pe la 80.000 km (nu mai stiu exact, stiu sigur ca era sfarsitul lui martie, o sa ma uit pe factura) am cumparat inca 4 anvelope noi, de vara, Nokian i3, care s-au montat pe jantele de aliaj. Astfel, masina vine cu 2 seturi de anvelope noi, ambele Nokian (W+ de iarna si i3 de vara);
            - i-am facut revizia pe la ~81.000 km, am pus ulei Aral 10W-40 si filtre MANN (aer si ulei);
            - revizia instalatiei de aer conditionat s-a efectuat prin luna mai, nu ca n-ar fi mers, ci pentru ca am considerat necesar. S-au scos freonul si uleiul din instalatie si s-au incarcat altele proaspete. Brr.
            - s-a schimbat rulment roata stanga fata cu piesa originala, la Adras Dr. Taberei (detin factura), la ~ 84300 km;
            - am montat 4 bujii NGK BKR6EZ si ax volan original pe la ~ 84400 km;
            - i-am schimbat farul dreapta tot cu unul original, nou, pentru ca sticla celui vechi era ingalbenita (am pastrat si farul vechi);

Daca-mi mai aduc aminte, revin cu noutati. Masina merge precum una noua, mica exceptie pe partea de mecanica fiind o planetara care isi face simtita prezenta in curbele stranse luate in plina accelerare. Estetic, aceeasi rugina superficiala.

Pretul nou este de 6500 lei, usor negociabil.

Comment

Dispus oricand pentru vizionare, probe, teste etc.

UP!

Comment

Anunt valabil.
                Attached Files

Comment

Va sperie timbrul mediu in cuantum de ~ 2000 lei? Se poate inmatricula fara plata acestuia prin metoda partajului voluntar. Gasiti detalii pe net.

UP.

Comment

Anunt valabil.

Comment

UP.

Comment

Arata bine "gagica"... Are anvelope noi?

Comment

Are 8 anvelope noi si 8 jante de aliaj originale, am scris pe pagina precedenta. Anvelopele sunt Nokian (i3, de vara si W+, de iarna), cele de vara au garantie pana in martie 2015, iar cele de iarna pana in octombrie 2014.

Sus cu o masina foarte laudata si apreciata, care merge ireprosabil!

Comment

UP.

Comment

Valabil.

Comment

Valabil.

Un anunt complet apare aici:

Reamintesc faptul ca inmatricularea prin metoda partajului (fara plata timbrului de mediu) este valabila pana la 1 Septembrie, cand "scumpii" nostri guvernanti au de gand sa inchida si aceasta portita.

Autovehiculele dobandite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata timbrului de mediu, Guvernul spunand ca s-a creat un mecanism de eludare a platii timbrului de mediu prin…

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google