[VAND] Dacia Logan 1.5dCi / 2006

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Dacia Logan 1.5dCi / 2006

Vand Dacia Logan 1.5dCi, 65 CP, 04/2006, versiunea Laureate (A/C, geamuri fata electrice, oglinzi electrice, proiectoare ceata), Radio-CD.
    Rulaj: 135.000 km.
    Necesita reconditionare turbosuflanta.

Pret: 2.300,- EURO, usor discutabil.

[Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.]
    Attached Files

OFERTA!!!

Pana pe 15.02.2013 pretul devine 1.900,- EURO!

Nu se mai negociaza nimic, se vinde in starea actuala!!!

Comment

Masina a fost taxi ?

Comment

Nu a fost taxi.

Comment

cat consuma de obicei ?
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

Ma scuzi de nesimtire, dar ma simt dator sa intreb: unii chiar gandesc ceea ce posteaza? Sau, si mai bine, unii chiar posteaza din plictiseala?

Doamne...

Comment

M-Racing , nu stiu cati posteaza de plictiseala dar tu stii bancul urmator? .....

Gheorghe merge cu gloaba la targ.
              - Cum trage calul asta la caruta, bade?
              - D`apoi, nu prea trage.
              - Da` la plug, trage?
              - Nu prea.
              - O fi bun de calareala.
              - N-as crede.
              - Pai, atunci de ce l-ai adus sa-l vinzi?
              - Nu l-am adus sa-l vand.
              - Dar ce pacatele mele vrei sa faci cu el?
              - Vreau sa-l fac de rusine...

Macar putina decenta fata de un posibil cumparator si specifica ca esti intermediar sau proprietar.
              Ca masina detine/nu detine carte service
              Ca masina a fost/n-a fost lovita
              Ca masina mai are/nu mai are si alte probleme decat cea a turbinei
              Ca vopseaua a sarit de pe bara fata/spate - aripa spate din N sau Y motive.....
              Asa e simplu sa pui un anunt de genul pe care l-ai pus tu ....

Comment

Nu stiu ce inseamna decenta la tine, dar la mine inseamna sa nu pun intrebari total lipsite de insemnatate, gen "cat consuma?" sau sa faci interventii aiurea ca sa iei apararea unora care chiar posteaza din plictiseala.

Un posibil cumparator SUNA, nu pune intrebari aiurea. Cine este interesat da telefon ca, vorba aia, daca ai 2.000 EURO sa dai pe o masina, ai si 10 centi sa suni 2 minute.

Un posibil cumparator vine sa vada masina, nu te intreaba din prima daca mai lasi din pret. Vii, vezi masina, iti faci o parere, te decizi daca iti place sau nu.

Cine e interesat sa cumpere, suna si intreaba. Cine nu, sta si intreaba de consumuri, de vopseaua sarita de pe bare, daca masina are roti sau senile, ca sa isi ocupe timpul.

Comment

Pai asa un vanzator care detine un Logan de 2000 de euro nu pune un anunt pe dacia clb unde sunt toti ,,saracii,, care il tot freaca cu intrebari idioate despre consum sau despre starea masinii ci da 2 euro pe site-ul au t ovit , ca daca ai logan inseamna ca ai si 2 euro sa pui un anunt pe un site specializat.... Corect?

Comment

Si de unde stii tu ca n-am pus anuntul si acolo? Asta ziceam....unii vorbesc doar ca sa se afle in treaba. Q.E.D.

Comment

Intersanta oferta! Poti pune te rog niste poze cu cartea de service si sa ii faci niste poze spalata pentru a o vedea mai bine si as vrea sa stiu ce s-a intamplat de a zburat asa vopseaua de pe ea nu sunt spoilerele originale? Aripa din stanga ce s-a intamplat de a sarit vopseaua de pe ea a fost cumva lovita si vopista prost!? Si mai multe poze cu interiorul daca se poate si o serie de sasiu!

Comment

Nu am cartea service, dar reviziile s-au facut la timp. Motorul nu bate, doar ca trebuie reconditionata turbosuflanta.

Vopseaua pe bara spate a sarit pe la diverse atingeri usoare (stalpisori de parcare, borduri etc.). Bara fata a fost inlocuita, la fel ca si aripa stanga, in urma unui accident usor. Lonjeroanele nu sunt atinse in nici un fel.

Pun maine mai multe poze. Cat despre interior, acesta este murdar. Masina a fost folosita, nu tinuta de bibelou, drept dovada ca arata ca in poze. Se poate curata la orice spalatorie, costa 200 RON.

Comment

Carte de service nu, masina distrusa, interior praf, motor praf, lovita, defecta, o serie de sasiun ne poti oferi pentru a putea fi verificata in reteaua dacia de posibilii cumparatori!

Pune poze cu ea curata si cateva poze si cu motorul!

P.S Esti propietar ca am vazut ca mai ai inca 2 masini la vanzare?

Multumesc pentru promtitudinea cu care ai raspuns!

Comment

Asta e parerea ta. Daca era curata si sclipea, precis se gasea cineva care zicea ca e dubios de curata.

Mai bine sa o vada clientul asa cum este dupa utilizare si sa-i faca el ceea ce considera, decat sa o pregatesc eu aiurea...banii investiti in pregatirea de vanzare sunt bani pierduti.

Plus ca, la suma ceruta nu poti primi o limuzina. Hai sa ne dam cu parerea prin mesageria privata si sa nu mai poluam anuntul sau, daca nu, inghitim in sec si trecem la urmatorul. Discutiile aiurea chiar nu-si au rostul...

@Narcisuc20: In reteaua Dacia nu poti verifica nici o masina. Am fost si eu la Serus si mi s-a zis ca nu au ce verifica daca nu s-au efectuat revizii in service-urile lor.
                            In alta ordine de idei, daca masina consideri ca e distrusa, sunt altele mai bune la preturi de 3.000 EURO. Aceasta se vinde asa cum este, la suma expusa aici. Intamplator am si spalat-o a 2-a zi si o sa pun maine poze cu ea curata.

Si nu conteaza cate masini mai am la vanzare, vrei sa cumperi de la mine, bine. Nu, iar bine. Intamplator sunt proprietarul tuturor masinilor puse in vanzare si a inca vreo 2, pe langa acestea.
                            Last edited by M-Racing; 21 February 2013, 23:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am impresia ca unele persoane nu concep ideea ca unii proprietari isi vand masinile si pun poze cu ea cum arata in realitate. nu curatate si pregatite pentru vanzare, poze din anumite unghiuri care ascund eventuale "probleme", a raspuns sincer la toate intrebarile serioase fara sa caute scuze.

daca nu sunteti interesati, incercati sa va abtineti
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google