If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
la 74 000 ai schimbat ambreiajul eu am 110 000 si merge belea masina nu am schimbat absolut nimic la ea merge ca noua
Daca merge ca noua cum pui virgulele, e clar!
Sa nu schimbi nimic pana la 110.000 inseamna ca-i cazan!
Mai ales pe drumurile din Slobozia, Calarasi si altele asemenea.
la 74 000 ai schimbat ambreiajul eu am 110 000 si merge belea masina nu am schimbat absolut nimic la ea merge ca noua
La ce drumuri fioroase sunt prin Ialomita ma indoiesc profund de starea impecabila a amortizoarelor si capetelor de bara. e adevarat ca prin atatea gropi e greu sa mai simti daca ai un cap de bara slabit.
De nevoie de serviciu am chinuit un biet Swift pe drumurile alea timp de 1 an. devizul pe bucsaraie va provoca un atac de cord celui de la flota. Acum conduc un Logan 2012 care, deocamdata, suporta cu stocism, fara a fi deloc incantat. "Autostrada" Slobozia-Buzau deja a provocat 2 greieri noi la o masina cu doar 40k.
recomand. masina e super intretinuta de alessandro, nu are probleme sau defecte ascunse, am fost cu el in bulgaria intr-un roadtrip, merge impecabil. cauciucurile sunt dot2014 noi noute adica, bielete antiruliu noi si multe multe altele
Masina are bara de rigidizare intre amortizoare si are catalizatorul scos.
In consecinta pentru cei care se sperie de asa ceva...va rog nu mai sunati. Masina nu e pentru voi.
Va risipiti timp pretios in care ati putea gasi tzeapa perfecta pentru voi. Un Logan din targ cu 70mii in bord, 270 mii reali, rasturnat facut pachet si reparat cu piese din taxiuri dezmembrate. Voi le cautati si vi le doriti atat de mult.
Valabil si pentru cei care vin si se uita cu lupa la vopsea si imi reproseaza ca nu e originala...da prietene iti spuneam eu asta daca ma intrebai.
Pret nou ...3600 eur. Cine o cumpara primeste 2 revizii moca la mine la garaj (ulei+filtre)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment