[VAND] FORD FOCUS Hatchback, Model Ghia, 1.8 Cmc, 16v, An 2003

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] FORD FOCUS Hatchback, Model Ghia, 1.8 Cmc, 16v, An 2003

Marca/Model: Ford Focus
    Caroserie/Numar usi: Hatchback, 5 usi
    Culoare: Albastru
    Kilometraj: 117600
    An de fabricatie: 2003
    Stare inmatriculare: inmatriculata RO, Bucuresti
    Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1796 cmc, benzina, 16 valve, 115 CP, euro 4
    Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): Manuala
    Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): depinde de greutatea piciorului pe pedala... 8.5-9.5 cu trafic major in oras/6.3/7.2
    Nivel de echipare: Ghia
    Detalii nivel de echipare:
    - aer conditionat automat,
    - 4 geamuri electrice cu impuls,
    - senzori de parcare,
    - blocare geamuri de la sofer,
    - incalzire scaune,
    - cotiera bancheta spate,
    - deschidere portbagaj din interior,
    - inchidere centralizata,
    - proiectoare,
    - manere cromate usi interior,
    - jante aliaj pe 15''.
    Detalii nivel de siguranta: 2 airbag-uri
    Alte comentarii:
    - set de 4 cauciucuri de vara pe langa cele de iarna cu care este echipata;
    - masina are montata folie autorizata RAR,
    - asigurare valabila pana in aprilie,
    - ITP valabil pana in octombrie anul curent.

Proprietar in cartea de identitate si in talon!

Pret: 3250 euro, negociabil.

Date contact: 0722.253.246
    Attached Files
    sigpic"Yes, Officer, I did see the speed limit sign. I just didn't see you"

Valabil, pret negociabil.

Comment

A fost adusa din afara sau este cumparata de noua din Ro si ai fost sigurul proprietar.
      Ai carte service la ea prin care poti sa dovedesti kilometrajul ?
      Multumesc.
      real power..... diesel power by

Comment

Salut! Masina a fost inmatriculata in Romania - octombrie 2007 (este fabricatie Germania), nu sunt singurul proprietar. Proprietarul anterior nu mi-a furnizat vreo carte service astfel incat o dovada concreta asupra istoricului masinutei nu posed.
        Chiar daca poate par ireali km pe care ii am afisati in bord din pacate nu i-am facut verificarea de kilometraj atunci cand am cumparat-o, astfel incat daca se doreste din partea cumparatorului putem merge la o reprezentanta Ford unde sa o supunem unui test edificator.
        O vand pentru ca am nevoie de ceva mai mare, cu un portbagaj mai spatios!
        Pret nou incepand cu acest mesaj: 3.000 euro. Multumesc!

Comment

Valabil in continuare!

Comment

valabil, 3.000 euro, negociabil!

Comment

2900 euro, pret actualizat!

Comment

9.5 cu trafic major?
                Consum urban: depinde de greutatea piciorului pe pedala 8.5-9.5 cu trafic major

Comment

Salut, te int la schimb un Logan an 2006, 90000 km, motor 1.4 la schimb?

Comment

Din pacate nu. Caut sa cumpar o masina cu portbagaj spatios (am doi bebei), an de fabricatie incepand cu 2008, cu taxa platita, eventual pe motorina, acesta este motivul pentru imi vand Forduletul.

Originally posted by kissfm View Post
                    9.5 cu trafic major?
                    Este valoarea pe care am vazut-o afisata de calculator conducand timp de o ora bara la bara. In general nu prea conduc prin oras, astfel incat consumul general se situeaza undeva la nivelul mixt si extra-urban afisate mai sus.
                    Last edited by 77sky; 11 February 2013, 21:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

De azi sunt in posesia adeverintei eliberate de ANAF conform careia nu a fost solicitata restituirea taxei de prima inmatriculare, deci cumparatorul nu va plati, pana la noi ordine guvernamentale, NICIO taxa !

Comment

2.750 euro, pret actualizat, taxa de mediu/timbru etc = 0!

Comment

Pret valabil si negociabil!

Comment

Update poze de sezon, pret 2.700 euro, usor negociabil, taxa = 0!
                            Attached Files

Comment

Valabil in continuare!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google