Servo-directie
Loganul Meu De Vanzare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu inteleg de ce a trebuit sa citesc 15 postari si sa ma uit pe youtube la alt filmulet din care nu aflu nimik si abia dupa 10 minute sa aflu ca nu are aer conditionat.
Fratilor scrieti ROMANESTE, SCURT SI LA OBIECT.
Rog moderatorii sa inchida acest "anunt".
Iar proprietarul sa faca altul in care este prezentat tot in primul post atat pret cat si dotari.
Acesta este un anunt pt piata Vitan nu pt LOGANCLUB
Comment
-
Originally posted by LoganuluAlex View PostFotografiile sunt reale si geamurile se dau cu manivela, da. E Ambiance fara servo-directie
Masina are ABS, sistem de incalzire-ventilatie in 4 viteze, airbag doar la sofer, suport pahare pe consola centrala, directie asistata hidraulic, capacitate rezervor 50Litri dar merge si pana la 60.
Comment
-
Colegule, ai scris:Masina are ABS, sistem de incalzire-ventilatie in 4 viteze, airbag doar la sofer, suport pahare pe consola centrala, directie asistata hidraulic, capacitate rezervor 50Litri dar merge si pana la 60.
Ce este acest anunt? Trolling pe net? LOL
Comment
-
Originally posted by LoganuluAlex View PostAcum am aflat ca e una si aceeasi: directie asistata inseamna ca directia este asistata de o pompa servo iar servodirectie inseamna ca masina are directie cu pompa servo
Totusi are sau nu directie asistata/servodirectie???
Comment
-
Ambiance nu are servodirectie decat optional: 405 €
Fa niste poze mai clare cu interiorul si compartimentul motor.
Sau confirma de pe factura, dotarile suplimentare.
Daca ai factura ...
De asemenea, mentioneaza, daca esti primul proprietar, daca ai carte service, etc
Comment
-
Totusi eu raman la parerea ca nimeni nu atat de imbecil incat sa nu stie ce trebuie scris intr-un anunt de vanzare auto sau sa dea un search pe google ca sa afle.
Rog moderatorii sa inchida acest "anunt" pana la remedierea problemei-respectiv un anunt SCURT SI CONCIS ca altfel vom avea mai multe pagini decat Razboi si pace al lui Dostoievski
Comment
-
In aceasta fisa scrie clar: Servodirectie - Optional, nu standard.
Comment
-
Eu asa am luat-o din fabrica
N-am vrut sa supar pe nimeni cu postarea mea, eu am facut cum am crezut ca e mai bine si din cate stiu eu. I-am facut site-ul ala ca la aia ma pricep dar asta e primul forum de specialitate si m-am bagat si eu. Mai invatam ca nu-i crimaasa ca va rog sa-mi scuzati necunostinta
Comment
-
Colegule, daca intradevar nu te pricepi, te ajutam.
Ia aici un model de anunt de pus in geam, facut si folosit de mine.
Modifica-l cu datele tale. Il poti adapta si la forum, si la site-ul acela.
Cum ar trebui sa arate pozele (unghiuri), nu cum le-ai facut tu, taiate, incomplete
PS De citit: Regulament FORUM | Regulament ANUNTURI
PS2: Roaga un moderator, daca doreste, sa-ti curete posturile off-topic, ori sa-ti stearga acest anunt, si sa-ti faci altul, asa cum trebuie.Attached Files
Comment
-
Manivelele de la geamuri intra in pret sau sunt separat?
Originally posted by LoganuluAlex View PostFotografiile sunt reale si geamurile se dau cu manivela, da. E Ambiance fara servo-directie
Masina are ABS, sistem de incalzire-ventilatie in 4 viteze, airbag doar la sofer, suport pahare pe consola centrala, directie asistata hidraulic, capacitate rezervor 50Litri dar merge si pana la 60.
Comment
-
bai pretenash masina ta are decat 2 ani...distributia se schimba la 5 ani sau 60000 de km din cate stiu eu...asa ca daca masina nu are nici km aceia si nici anii de ce ai scrie asemenea minciuna,doar ca ti a zis vecinu ''dorel'' ca da mai bine?nu ti dai seama ca deja ai o bila neagra mintind aici si recunoscand...eu zic sa scrii ca e full fara piele ,ce zici?)da mai bine cred;)oricum spor la vanzare!
bai pretenash masina ta are decat 2 ani...distributia se schimba la 5 ani sau 60000 de km din cate stiu eu...asa ca daca masina nu are nici km aceia si nici anii de ce ai scrie asemenea minciuna,doar ca ti a zis vecinu ''dorel'' ca da mai bine?nu ti dai seama ca deja ai o bila neagra mintind aici si recunoscand...toti mintim cand vindem ceva dar macar fa o cu cap:P eu zic sa scrii ca e full fara piele ,ce zici?)da mai bine cred;)oricum spor la vanzare!
AdY_JmL_2015
Comment
Comment