Loganul Meu De Vanzare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cel mai prost anunt de vanzare vazut de mine pe acest forum. Chiar nu inteleg de ce au aprobat moderatorii asemenea prostie. Ba e alba, ba e neagra, sau gri, nici nu mai intelegi ce vrea sa spuna.

3 poze impreuna cu o scurta descriere, era mai mult decat suficient.

Originally posted by LoganuluAlex View Post
    Fotografiile sunt reale si geamurile se dau cu manivela, da. E Ambiance fara servo-directie

Masina are ABS, sistem de incalzire-ventilatie in 4 viteze, airbag doar la sofer, suport pahare pe consola centrala, directie asistata hidraulic, capacitate rezervor 50Litri dar merge si pana la 60.
    Chiar iti vine sa razi:

"E Ambiance fara servo-directie:, apoi un rand mai jos "directie asistata hidraulic"

Originally posted by icstrem_no1 View Post
    bai pretenash masina ta are decat 2 ani...distributia se schimba la 5 ani sau 60000 de km din cate stiu eu...asa ca daca masina nu are nici km aceia si nici anii de ce ai scrie asemenea minciuna,doar ca ti a zis vecinu ''dorel'' ca da mai bine?nu ti dai seama ca deja ai o bila neagra mintind aici si recunoscand...eu zic sa scrii ca e full fara piele ,ce zici?)da mai bine cred;)oricum spor la vanzare!

bai pretenash masina ta are decat 2 ani...distributia se schimba la 5 ani sau 60000 de km din cate stiu eu...asa ca daca masina nu are nici km aceia si nici anii de ce ai scrie asemenea minciuna,doar ca ti a zis vecinu ''dorel'' ca da mai bine?nu ti dai seama ca deja ai o bila neagra mintind aici si recunoscand...toti mintim cand vindem ceva dar macar fa o cu cap:P eu zic sa scrii ca e full fara piele ,ce zici?)da mai bine cred;)oricum spor la vanzare!

E full fara piele, aer, etc., etc. ... dar totusi e full.!!
    Last edited by adicata2003; 8 March 2013, 00:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Tare de tot remarca,nu ma pot opri din ras,cica "Manivelele de la geamuri intra in pret sau sunt separat?"))))))))))))))
      Fiti atenti,exprimare "Fotografiile sunt reale si geamurile se dau cu manivela, da" ))))))))))))))

rezervoru lare 50 de l dar merge pana la 60 ))))))))))))))))))

pentru asta merita sa cumperi masina
      Last edited by amitaf; 8 March 2013, 01:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by D a n View Post
        Colegule, daca intradevar nu te pricepi, te ajutam.

Ia aici un model de anunt de pus in geam, facut si folosit de mine.
        Modifica-l cu datele tale. Il poti adapta si la forum, si la site-ul acela.

Cum ar trebui sa arate pozele (unghiuri), nu cum le-ai facut tu, taiate, incomplete
        Multumesc, Dan pentru ajutor! Am citit si Regulamentele si o sa incerc sa fiu mai atent, sa nu enervez pe nimeni iar pe cei ce i-am distrat, ma bucur! Radeti si voi ca rasu-i sanatos! Din greseli invata omul, nu fiti rai. E prima mea masina si si prima pe care incerc sa o vand, ca nu stiam ca servo e tot aia cu directie asistata hidraulic? Ma iertati. Am sa fac azi fotografiile corecte, dupa model.

Comment

Ca sa se clarifice daca ai sau nu ai servodirectie,
          fa o poza compartimentului motor, sau macar uita-te si vezi daca ai acest rezervor pe trager.

Pentru restul colegilor, putina ingaduinta nu ar strica. Nu sunt toti cunoscatori in domeniul auto.

Pt kissfm, acele manere se mai numesc si manivele, si ar trebui sa fii sanctionat pt acel post total off-topic.

Google Imagini
          Attached Files

Comment

pretenash sterge anuntul si baga l iar corect si fara minciuni...deja ai reclama proasta pe aici;)nu scapi de masina cu asa descrieri.cric si coarba ai la ea?pai trecele frate si pe alea la descriere ,nu uita !
            AdY_JmL_2015

Comment

Fa un alt anunt.
              Asta se inchide!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google